FOLLOW US: facebook twitter

«Απόδραση» και στο βάθος… παραμονή

Ημερομηνία: 27-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula

Νίκη Τραγανού-Κένταυρος Μαγούλας 0-1

Ο Κένταυρος Μαγούλας πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στο Τραγανό με 1-0 και πλέον ελπίζει βάσιμα στην παραμονή, ακόμα και χωρίς πλέι-άουτ. Η Νίκη Τραγανού νιώθει τώρα καυτή τηανάσα της Δόξας (στους τρεις η διαφορά) αλλά έχει καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα πολιόρκησε την εστία του Μικελόπουλου αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τουναντίον, ο Κένταυρος σκόραρε στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο 55΄ με τον Καράμπελα, μετά από λάθος της άμυνας κι έκλεψε το τρίποντο!

Στο α΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 10΄ μια κεφαλιά του Μπελεκούκια πέρασε λίγο άουτ και στο 20΄ ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Άλλη μια κεφαλιά του Γεωργιόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Μικελόπουλος, ενώ οι Δούλος, Δ. Κολοτούρος είχαν σουτ λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και μετά το 0-1, η Νίκη πίεσε όσο μπορούσε και ο Κ. Κολοτούρος στο 65΄ είχε σουτ στο δοκάρι, το δεύτερο για τους κυανόλευκους. Στο 75΄ ο Γαργαρώνης θέλησε να σκοράρει με δυνατό σουτ αλλά ο Μικελόπουλος του είπε «όχι», όπως και πέντε λεπτά μετά ο «κεραυνός»  του Νίκου Κολοτούρου σταμάτησε ξανά στον γκολκίπερ του Κένταυρου.

Νίκη: Ψυχογιός, Κολοτούρος Κ. (88’ Κασσιανός Ι.), Κολοτούρος Χ., Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Κολοτούρος Στ. (66’ Κασσιανός Δ.), Γκρίλλας, Δούλος, Κολοτούρος Δ., Γεωργιόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Κολοτούρος Ν.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Νανόπουλος Θ., Καράμπελας( 65’ Νανόπουλος Θ.), Κλειδέρης (56’ Τσιάκας), Γκόρδης, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπαλαούρας, Στροφύλλας Δ., Κατσώλης, Αβραμόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος