FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: 86 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου – Μουσικός Σύλλογος “Ορφεύς” 1932

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Tα μαθήματα ξεκίνησαν – Οι εγγραφές συνεχίζονται

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου καλωσορίζει για 86η συνεχή χρονιά τους νέους σπουδαστές, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία και την πολιτιστική του προσφορά στον τόπο μας.

Στους φιλόξενους χώρους του λειτουργούν οι Αναγνωρισμένες από το Κράτος Μουσικές Σχολές: Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Βιόλας, Βιολοντσέλου, Φλάουτου, Κλαρινέτου, Μονωδίας (Κλασικό τραγούδι), Ωδικής, Ενοργάνωσης, Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης. Από το 2014 λειτουργεί στο Ωδείο μας Σχολή Βυζαντινής Μουσικής η οποία ανήκει στις Αναγνωρισμένες Σχολές. Επίσης υπάρχει τμήμα που παρέχει την κατάλληλη προετοιμασία σε σπουδαστές που επιθυμούν να εισαχθούν στα Μουσικά Τμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ .

Παράλληλα στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου λειτουργούν μουσικές Σχολές στα μονοπάτια της Σύγχρονης και Λαϊκής Μουσικής: Αρμόνιο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Ντραμς, Φλογέρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ελαφρό Τραγούδι, Φλογέρα, Ορθοφωνία. Το Ωδείο έχει δημιουργήσει και τμήμα παραδοσιακής μουσικής, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό μια μεγάλη γκάμα Μουσικών Σπουδών.

Το Ελληνικό Ωδείο προσκαλεί στο φετινό μουσικό του ταξίδι, όλους όσους αγαπούν τη μουσική, αλλά και όσους θεωρούν τον κόσμο της μαγικό αλλά ανεξερεύνητο, να την ανακαλύψουν ΔΩΡΕΑΝ μέσα στο Σεπτέμβρη, να εντρυφήσουν μελετώντας την, χαρίζοντάς τους γνώσεις και αξέχαστες μουσικές εμπειρίες! Είναι μία ευκαιρία που αξίζει όλοι να την αξιοποιήσουμε!

Πληροφορίες – Εγγραφές

κάθε μέρα, Πρωί 10:30 – 13:30, Απόγευμα 18:00 – 21:00 και Σάββατο 10:30 – 13:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, ΤΚ 27131, Πύργος.

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος