FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογές με παρατράγουδα στον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:

palaiologos-xristos

Αντιδημοκρατικές διαδικασίες καταγγέλλει ο Ρουμελιώτης – Ομαλά οι εκλογές δηλώνει ο Παλαιολόγος

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι τοποθετήσεις των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Παρασκευή. Εκλογές που χαρακτηρίστηκαν από ένα σοβαρό επεισόδιο στα Λεχαινά, για το οποίο και οι δύο πλευρές θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Παλαιολόγος κάνει λόγο για ομαλή διαδικασία, ενώ ο Έκτορας Ρουμελιώτης στον αντίποδα μιλά για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και προχωρά σε ενστάσεις σε πολλά εκλογικά τμήματα.

ektoras

Ο κ. Παλαιολόγος χαρακτήρισε την διαδικασία των εκλογών ομαλή και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν σε αυτή. «Ευχαριστώ τα μέλη για τη μεγάλη συμμετοχή τους, το προσωπικό που προσήλθε στα εκλογικά τμήματα για τη διαδικασία και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το νομικό σύμβουλο του ΤΟΕΒ Άγγελο Αντωνόπουλο για τη συμβολή του στη διατήρηση λεπτών ισορροπιών. Σέβομαι το εκλογικό αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι αυτό» ανέφερε και σχολίασε σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στα γραφεία του ΤΟΕΒ στα Λεχαινά τη στιγμή της καταμέτρησης πως «ήταν ένα μικρό επεισόδιο που έληξε ομαλά».

 

Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας στο τέλος της εβδομάδας. Ανεπίσημα και βάσει των ατόμων που αναδείχθηκαν εκλέκτορες – χωρίς να υπολογίζεται το αποτέλεσμα στα Λεχαινά υπάρχει προβάδισμα του Χρήστου Παλαιολόγου. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μετά τα Χριστούγεννα θα συνεδριάσουν οι εκλέκτορες για την ανάδειξη του νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Από την πλευρά του ο Έκτορας Ρουμελιώτης τόνισε πως «οι εκλογές δεν έγιναν όπως έπρεπε, δημοκρατικά, αλλά για τον κ. Παλαιολόγο. Καταγγέλλω πως η σύζυγός του και ένας υπάλληλός του ήταν στην εφορευτική επιτροπή στη Μυρσίνη. Επίσης έγιναν πολλά άλλα παρατράγουδα. Όλη η διαδικασία ήταν λάθος. Αυτές οι εκλογές έτσι όπως έγιναν δεν έχουν νόημα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο περιστατικό των Λεχαινών το χαρακτήρισε ως ένα συμβάν επί προσωπικού και όχι για τις εκλογές. Όπως μας είπε ο κ. Ρουμελιώτης έχει ήδη υποβάλει ένσταση για τα αποτελέσματα στο εκλογικό τμήμα Βαρθολομιού και θα υποβάλει και άλλες για τα αποτελέσματα σε Λεχαινά, Νιοχώρι, Μυρσίνη, Καλύβια Βαρθολομιού και πιθανόν και σε άλλα εκλογικά τμήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος