FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογές Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας: Πρώτος σε ψήφους ξανά ο Κ. Μουσάς

Ημερομηνία: 09-05-2017 | Συντάκτης:

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κων/νος Μουσάς και πρώτος σε ψήφους στην προχθεσινή εκλογική διαδικασία, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας για την εκλογή ως πρώτο εκλεγμένο του νέου Δ.Σ και τόνισε ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται κατά τον  ίδιο τρόπο τα συμφέροντα του Συλλόγου και των μελών του.

 

Την Κυριακή 7 Μαίου πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ και οι εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας για την ανάδειξη του νέου προεδρείου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα διάφορα θέματα της ημερήσιας διάταξης, πρόεδρος της Γενικής συνέλευσης ορίστηκε ομόφωνα από την γενική συνέλευση που αποτελεί και το ανώτερο όργανο, ο κ. Τσεριώνης Γεώργιος  ο οποίος συντόνισε άριστα την όλη διαδικασία.

Έγινε η έγκριση του οικονομικού απολογισμού του οικονομικού έτους 2016 και του προυπολογισμού 2017, ο απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. ενώ παράλληλα δόθηκε χρόνος 3-4 λεπτών κατά μέσο όρο σε όσα μέλη θέλησαν να τοποθετηθούν επί των διάφορων θεμάτων, ενώ εύχομαι να είχαμε περισσότερο χρόνο για να τοποθετηθούν περισσότεροι και για περισσότερο χρόνο για τα διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο μας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας και πρώτος σε ψήφους από την προχθεσινή εκλογική διαδικασία Κων/νος Μουσάς τόνισε ότι «πραγματικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή των μελών και στην Γ.Σ και στις εκλογές η οποία ήταν τεράστια μπορώ να πω, αναλογικά πάντα με τον συνολικό αριθμό των μελών του συλλόγου μας για την κυνηγετική περίοδο που μας πέρασε.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας από τα μέλη του που έγιναν την Κυριακή.  

 

Επιφυλάσσομαι όμως για μια ανοιχτή συνάντηση των μελών του συλλόγου μας, προκειμένου να συζητήσουμε διάφορα θέματα που απασχολούν όλους μας.  Ως απερχόμενο Δ.Σ. εστιάσαμε στην επαναλειτουργία του εκτροφείου του συλλόγου μας σε πρώτη φάση στο τμήμα των φτερωτών θηραμάτων με τη φιλοξενία φασιανών που έχουμε προμηθευτεί από το εκτροφείο της Γ΄Κ.Ο.Π. ενώ σε δεύτερη φάση και ως νεοεκλεγέν Δ.Σ. επιφυλασσόμεθα για την επαναλειτουργία του τμήματος του Λαγοτροφείου του οποίου η λειτουργία είχε ανασταλεί για οικονομικούς λόγους αλλά από φέτος όλα άλλαξαν προς το καλύτερο.»

Οι εκλογές και το νέο Δ.Σ:

Στην εκλογική διαδικασία, συμμετείχαν συνολικά 381 κυνηγοί-μέλη του συλλόγου, έγκυρα 376 ψηφοδέλτια και  5 άκυρα.  Κατά σειρά επιτυχίας για το Δ.Σ. εκλέγονται οι 6 πρώτοι από τους κάτωθι.

1, Μουσάς Κωνσταντίνος 302

2, Μούσχος Αθανάσιος 258

3, Νταλαμάρας Δημήτριος 220

4, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος 219

5, Γούβης Δημήτριος 211

6, Μπιλίρης Παναγιώτης  196

7, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης 151

Ενώ για την Ε.Ε. εκλέγονται οι:

Αρβανίτης Δημήτριος με 232 και Ρηγόπουλος Γεώργιος με 200 σταυρούς.

 

 

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του ο κ. Μουσάς, επισήμανε όσον αφορά το παραπάνω αποτέλεσμα, πως «νικητής είναι ο Κυνηγετικός Σύλλογος και το λέω αυτό λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στην προχθεσινή εκλογική διαδικασία, όπου ο κόσμος έδειξε την αγάπη του για το σύλλογο μας συμμετέχοντας ενεργά. Ενώ όσον αφορά την εκλογή μου ξανά ως πρώτο εκλεγμένο θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με στήριξαν αναγνωρίζοντας την προσφορά μου στον Κυνηγετικό Σύλλογο αλλά και γενικότερα όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές του συλλόγου μας.

Να είναι σίγουροι όλοι πως θα προσπαθήσω να προασπίσω και να υπερασπιστώ και  σε αυτή τη θητεία μου τα συμφέροντα του συλλόγου μας αλλά και του κυνηγίου γενικότερα όσο καλύτερα μπορώ, όπως έκανα άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ τον σύλλογο μας. Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη μου, να μην ευχαριστήσω και τον Σπύρο τον Ρουμελιώτη, ιδιοκτήτη του καταστήματος Pizza Expert στην Αμαλιάδα, για την προσφορά εκ μέρους του καταστήματός του, του γεύματος των μελών της εφορευτικής επιτροπής και της Δικαστικού Αντιπροσώπου, καθώς και την δικαστική αντιπρόσωπο κ. Ελπινίκη Ζαφειροπούλου για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά την εκλογική διαδικασία.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot