FOLLOW US: facebook twitter

Εγκρίθηκαν με απόφαση Υπουργού Υποδομών 2,37 εκ. ευρώ για το δρόμο πρόσβασης στο ΧΥΤΥ

Ημερομηνία: 20-04-2017 | Συντάκτης:

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 2.376.447,39 € από τον κρατικό Προϋπολογισμό (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) προς το Δήμο Ήλιδας για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση – Κατασκευή οδών πρόσβασης στον Χ.Υ.Τ.Υ. Νομού Ηλείας»​

Η απόφαση δημοσιεύτηκε χθες στη Διαυγεια ενώ στο σκεπτικό της, τονίζεται ότι η εκτέλεση του έργου, κρίνεται απολύτως αναγκαία καθώς θα καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς απορριμμάτων στους ανωτέρω χώρους για περαιτέρω επεξεργασία όλων των Δήμων της Ηλείας. Με την ολοκλήρωση του έργου, βελτιώνεται η πρόσβαση στο ΧΥΤΥ τόσο μέσω της Αμαλιάδας, από το δρόμο προς Φραγκαβίλλα- Κονιδέικα- Τριανταφυλλιά, όσο και μέσω της ΝΕΟ Πατρών Πύργου.

Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει με ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης της πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς μόνο βάσει τιμής. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης δεν θα υπερβαίνει την εγκρινόμενη πίστωση.

Καθορίζεται με την συγκεκριμένη πίστωση να αντιμετωπιστούν οι δαπάνες για ολοκληρωμένη φάση εργασίας, γενικά έξοδα και όφελος εργολάβου, αναθεώρηση τιμών απρόβλεπτα και ΦΠΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος