FOLLOW US: facebook twitter

Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε) Ν. Ηλείας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ματαίωσε την Πατρών-Πύργου για να κάνει το “ΣΥΡΙΖΑ-CHANNEL”»

Ημερομηνία: 01-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…” μόνο που για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το αφήγημα που έχουν χτίσει γύρω από την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου ‘Πάτρα- Πύργος’ δεν φαίνεται να έχει τέλος…

Ή δεν θέλουν να καταλάβουν ή πραγματικά δεν καταλαβαίνουν και εάν συμβαίνει το δεύτερο… τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και όλοι αντιλαμβάνονται ότι η αδυναμία αντίληψης οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει να αποποιούνται κάθε ευθύνη για τον αυτοκινητόδρομο ‘Πάτρα-Πύργος’. Είναι και αυτό μία επιλογή, δεν περιμέναμε άλλωστε κάτι διαφορετικό.

Την ώρα που το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής είναι καταπέλτης για τον πρώην Υπουργό Νίκο Παππά

Την ώρα που τα όσα έχουν διαδραματιστεί για τον αυτοκινητόδρομο ‘Πάτρα-Πύργος’ και την εμπλοκή του Καλογρίτσα, αποτελούν σημαντικό μέρος του πορίσματος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει να εθελοτυφλούν.

Δεν βλέπουν πουθενά ευνοϊκή μεταχείριση του κ. Καλογρίτσα, αντιθέτως επιλέγουν αποσπασματικά να παρουσιάζουν στοιχεία ως προπέτασμα καπνού με την ελπίδα ότι κάτι θα διασώσουν…

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ως εργολάβο του έργου έναν άνθρωπο που δεν είχε χρήματα για την κατασκευή του έργου, τον χρησιμοποίησε στην προσπάθεια να στήσει ένα δικό του κανάλι και τελικά τι μάθαμε στην πορεία… ότι ο τότε Υπουργός Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης κήρυξε έκπτωτο τον κ. Καλογρίτσα.

Δεν μας είπατε όμως πότε έγινε αυτό!  Να σας το θυμίσουμε εμείς γιατί έχετε ασθενή μνήμη: Όταν ‘ναυάγησε’ η προσπάθεια για την κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ-CHANNEL’, τότε κηρύχθηκε έκπτωτος και ο κ. Καλογρίτσας.

Τα ψέματα τελείωσαν, το πόρισμα σας διαψεύδει και η ώρα της δικαιοσύνης δεν θα αργήσει…

Όσο και να φωνάζετε, όσο και να κουνάτε το δάχτυλο, η  Ιστορία έγραψε δεν ξεγράφει: “ Ματαίωσε το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα- Πύργος με την επιλογή σας να το εντάξετε στην συναλλαγή για την δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ-CHANNEL’.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος