FOLLOW US: facebook twitter

Δύμη-Πανωλενειακός 54-47: Λύγισε στο φινάλε στην Αχαγιά

Ημερομηνία: 28-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανωλενειακός λύγισε στο φινάλε του αγώνα με την τρίτη της βαθμολογίας Δύμη,  το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Αχαγιάς. Ηττήθηκε με 54-47 και υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν για την προτελευταία αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ και η ομάδα του Γιώργου Λεβεντούρη, αγωνίστηκε χωρίς άγχος, αφού εδώ και καιρό έχει ξεμπλέξει με την υπόθεση «παραμονή». Αυτή ήταν μόλις η τρίτη ήττα στο β΄ γύρο, όπου έχει 9 νίκες.

Ο Πανωλενειακός βρέθηκε να χάνει με 7 πόντους στο ημίχρονο αλλά στη γ΄ περίοδο με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στη ζώνη της Δύμης, έκανε επιμέρους σκορ 19-6 και πέρασε μπροστά με 40-34. Στην τελευταία περίοδο όμως, η κούραση και τα πολλά φάουλ που  φορτώθηκαν οι παίκτες  έπαιξαν το ρόλο τους και η Δύμη γύρισε το ματς, επικρατώντας στο τελευταίο λεπτό.

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί μεθαύριο  Κυριακή και η ηλειακή ομάδα υποδέχεται στις 7.30μ.μ.  τον Αχαιό, στο κλειστό του Καράτουλα. Ο Πανωλενειακός περιμένει τον κόσμο να έρθει στο κλειστό και να χειροκροτήσει την ομάδα για την πολύ καλή πορεία της, στην πρώτη της συμμετοχή στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Τα δεκάλεπτα:  16-9, 28-21, 34-40, 54-47.

Δύμη (Παναγιωταρόπουλος): Παλισίδης, Τσάφος, Γκουτσούλας 3, Κόκκινος, Στεφανόπουλος 2, Χρυσανθακόπουλος 32 (4), Κεπενός 7 (1), Παπαζαφείρης, Κωστούρος, Λαθούρος 6, Θανόπουλος 2, Δαλαμαρίνης 2.

Πανωλενειακός (Λεβεντούρης):  Θεοδωρακόπουλος 13 (3), Γιαννόπουλος 8 (2), Παλαιόπουλος 7 (2), Τζουανόπουλος, Μπεκυράς 3, Βλάχος 2, Κουτσόπουλος 6, Μπαχούρος 4, Παπαδόπουλος 7.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος