FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στην καλύτερη ώρα του ο Αστέρας

Ημερομηνία: 28-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην καλύτερη ώρα του βρίσκεται ο Αστέρας Αμαλιάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Παρότι «νεοφώτιστος», παρότι έχει αλλάξει τρεις προπονητές, έχει πια βρει το δρόμο του. Με 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και η προοπτική να κάνει τρεις νίκες και να πιάσει τους 40 βαθμούς είναι ευοίωνη. Με 40 βαθμούς θα περάσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που θα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, με τρεις νίκες θα βελτιώσει κατά πολύ το συντελεστή τερμάτων του, ο οποίος τώρα είναι 21-29.

 

*Η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Αυτή την εποχή οι «βυσσινί» είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ομάδα της Τρίπολης, με την οποία είχαν έρθει ισόπαλοι (1-1) στον α΄ γύρο. Η παρουσία του Αρβανίτη έχει δέσει την άμυνα. Από κει ξεκινούν οι επιθέσεις ενώ η βελτίωση του Μελετίδη είναι φανερή. Έχει τέσσερα γκολ, όσα και ο Σταθάτος, ενώ από τρία έχουν οι Μπαρμπαρούσης, Γκατιάγκα.

 

*Ο γκολκίπερ Τσάμης έχει σταθεροποιηθεί κάτω από τα δοκάρια και κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Έχει ήδη 20 συμμετοχές. Είκοσι συμμετοχές έχει ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης, όσες και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο Μπουζούρας και ο Μπαρμπαρούσης από 23.

 

*Πρέπει εδώ να προσθέσουμε πως έχουν αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα οι Δούλος, Κράγκαρης, Λόξας, Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Μητρόπουλος, Κλαδάκης.

 

*Εν κατακλείδι την Κυριακή ο κόσμος με την παρουσία του πρέπει να στηρίξει τους παίκτες και τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να βάλει φτηνό εισιτήριο, στα 5 ευρώ. Αυτό πρέπει να εκτιμηθεί από τον κόσμο της Αμαλιάδας και να κατακλύσει το γήπεδο.

 

*Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τη λήξη της συνεργασίας με τον Αγγελή. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα και πάνω απ’ όλους είναι ο πρόεδρος και η διοίκηση.

 

Δεύτερη η Δόξα

Μεγάλη η επιτυχία της Δόξας και του Γιώργου Λαγού να νικήσει στο Τραγανό τη Νίκη και να πάρει αυτή το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει στη Ν.Μανολάδα τον Αίαντα και πάει για μια ακόμη νίκη. Η Δόξα πήγε στο γήπεδο, έχοντας αφήσει μια κατάσταση υγείας στα γραφεία της, γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε και ο Σοφιανόπουλος.

 

*Ο Σάββας ήταν ο  σκόρερ της «μελανόλευκης» ομάδας, μπαίνοντας αλλαγή στο 62΄ και πέτυχε το ένατο φετινό του γκολ, παρότι αγωνίστηκε σε λίγα σχετικώς παιχνίδια, αφού είχε πάρει ενδιάμεσα μεταγραφή σε ομάδα της… Κέρκυρας.

 

*Εδώ θέλουμε να σημειώσουμε ότι πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο νεαρός Νίκος Μηλαδόπουλος με 10 γκολ. Ο νεαρός αποτελεί τη φετινή έκπληξη για τη Δόξα.

 

Μια… ανάσα το Πελόπιο

Προ των πυλών της Α2 Κατηγορίας βρίσκεται ο ιστορικός Πέλοπας Πελοπίου. Η ταξιαρχία του Δημήτρη Μπατζάκα έχει ξεφύγει στη βαθμολογία κατά έξι βαθμούς και θέλει άλλη μια νίκη για να πανηγυρίσει. Προχτές η ομάδα δάμασε και το Διγενή Χαριάς (3-1) και για δεύτερη φορά. Ο Θανάσης Χριστόπουλος πέτυχε δύο γκολ κι ένα ο Διονύσης Φωτεινόπουλος.

 

*Ωστόσο, την επιτυχία της ομάδας σκίασε το γεγονός ότι στις αρχές του αγώνα γνώρισε μια μεγάλη ατυχία, αφού έπαθε διπλό κάταγμα κνήμης και περόνης ο Γ. Κολοτούρος. Η ομάδα όλη και οι φίλαθλοι δοκίμασαν ισχυρό σοκ. Ήδη ο άτυχος παίκτης έκανε επέμβαση στο ΚΑΤ κι όλοι εύχονται να επιστρέψει σιδερένιος.

 

Σώθηκε το Χελιδόνι

Την τελευταία αγωνιστική σώθηκε ο Α.Ο. Χελιδόνια και ανανέωσε την παραμονή του στην Α2 Κατηγορία. Η νίκη στο Γούμερο αποδείχτηκε σωτήρια, αφού απέφυγε τα πλέι-άουτ. Η διοίκηση της ομάδας, πέραν του γηπεδικού, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, λόγω στράτευσης πέντε παικτών (Γκολφινόπουλος, Λ. Σχίζας, Γκολφίνος, Σταύρος Μπίρμπας, Αθανασόπουλος), ενώ τραυματίστηκε κι έμεινε πολύ καιρό εκτός ο βασικός παίκτης, αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας, Σοφοκλής Μπίρμπας. Ακόμη, είχε προβλήματα σε αρκετούς αγώνες με τη διαιτησία, ενώ το Φλεβάρη έφυγαν παίκτες με μεταγραφή. Στον α΄ γύρο η ομάδα συγκέντρωσε 20 βαθμούς και στο δεύτερο 16. Συνολικά έκανε 9 νίκες, έφερε 9 ισοπαλίες κι έχασε 11 φορές. Τέλος καλό όμως, όλα καλά, για τη διοίκηση που έδωσε το δικό της αγώνα.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος