FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γάλλων Φαρμακοποιών

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Η αρωγή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γάλλων Φαρμακοποιών στην Ηλεία συνεχίζεται με σημαντικές και ουσιαστικές προσφορές. Οι Γάλλοι έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στη χώρα μας και κυρίως στην περιοχή μας, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.

Χθες παρέδωσαν στο δήμο Ήλιδας και το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ένα ασθενοφόρο μάρκας Peugeot Expert εξοπλισμένο και διαμορφωμένο κατάλληλα για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν. Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά δωρεά των Γάλλων καθώς έχουν προηγηθεί άλλες δύο με υγειονομικό υλικό στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ έχουν δωρίσει ένα ασθενοφόρο ακόμα και μεγάλες ποσότητες υγειονομικού υλικού στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και σε άλλες δομές.

Τον πρόεδρο και τα μέλη της ΜΚΟ Pharmacie Humanitaire Internationale υποδέχθηκαν χθες το πρωί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΔΣ Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, μαζί με τους αντιδημάρχους Σπύρο Τζουλέκη, Νώντα Παναγιωτόπουλο, Ρούλα Γκουβίτσα, Κώστας Τσεριώνης, Παναγιώτης Μαυρίκος και Γιώργος Ζάρρας.

Από κοινού υπέγραψαν τα έγγραφα για την παραχώρηση του ασθενοφόρου και συζήτησαν περί τις γενικότερης προφοράς των Γάλλων στην περιοχή.

Ο κ. Ζάρρας ως επαγγελματίας στον τομέα της Υγείας χαρακτήρισε πολύ σημαντική την προσφορά του ασθενοφόρου που θα καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων του δήμου Ήλιδας και της ευρύτερης περιοχής και ευχαρίστησε τους Γάλλους για την συνεισφορά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος