FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Με μεγάλο ενδιαφέρον η 28η έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με επιτυχία διοργανώθηκε η 28η έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου απο το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας. Το πρωί της Κυριακής στον ευχάριστο και φιλόξενο χώρο του Πάρκου Ελληνικής Μυθολογίας Innotour στον Πύργο έντεκα απο τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους του ξενόγλωσσου βιβλίου παρουσίασαν όλες τις νέες εκδόσεις τους για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Χριστίνα Λαμπροπούλου, “… η έκθεση γίνεται με σκοπό να ενώσουμε τις κουλτούρες του κόσμου μέσα από τα διδακτικά βιβλία. Για άλλη μια χρονιά έχουμε τη στήριξη από έντεκα εκδοτικούς οίκους, τους μεγαλύτερους του χώρου μας. Δίδεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα καινούργια βιβλία που κυκλοφορούν στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και να παρακολουθήσουν από κοντά πάρα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια”.

Η κα Λαμπροπούλου σημείωσε πως “οι εκπαιδευτικοί ενημερώνονται για να νέα του χώρου απο τους αντιπροσώπους, για τις νέες κυκλοφορίες, ενώ έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά τα νέα βιβλία, τα καινούργια διαδραστικά εποπτικά μέσα που κυκλοφορούν ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά μας”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η πρόεδρος του συλλόγου σχολίασε πως “… οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα και αυτής της ενημέρωσης, όπως και της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται τα κέντρα ξένων γλωσσών, βοηθούν και συντελούν στα υψηλά ποσοστά επιτυχίας που έχει ο νομός στις εξετάσεις γλωσσομάθειας”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος