FOLLOW US: facebook twitter

Δράση αλληλεγγύης από την ΝΟΔΕ Ηλείας και την Γραμματεία Σχέσεων κοινωνίας της ΝΔ: Παρέδωσαν τρόφιμα στο Γηροκομείο Παναγία Καθολική Γαστούνης

Ημερομηνία: 02-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε συνεργασία της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας, χθες πραγματοποιήθηκε η δράση αλληλεγγύης προς το ίδρυμα Άσυλον Αναπήρων-Γηροκομείον, Παναγία η Καθολική Γαστούνης της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας. Η δράση περιελάμβανε την παράδοση τροφίμων, ενώ έγινε συζήτηση με την Διευθύντρια του ιδρύματος κα Ροδάμια Μπιλάλη, το προσωπικό και τους ηλικιωμένους. Στην δράση συμμετείχαν η Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος ΝΔ, Καθηγήτρια κα Αριστέα Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας κος Χρήστος Γαβράς και οι Αντιπρόεδροι της ΝΟΔΕ Ηλείας, Καθηγητής Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας και κα Ελισάβετ Κωστοπούλου. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι έχουμε την ιερή υποχρέωση να στεκόμαστε με πράξεις στον πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την αγάπη, την φροντίδα και την στήριξη μας.

Οι εκπρόσωποι της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας, αφού ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και τις ανάγκες του ιδρύματος, συνεχάρηκαν την διευθύντρια και το προσωπικό για το εξαιρετικό έργο τους και δήλωσαν ότι θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας που χρόνια τώρα επιτελεί ένα δύσκολο και θεάρεστο έργο φροντίζοντας τους συνανθρώπους μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος