FOLLOW US: facebook twitter

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Αυλαία με «Πέτρες στις τσέπες του»

Ημερομηνία: 14-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Διεκόπη η περιοδεία της παραγωγής «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη»

Αναπροσαρμόζεται το τελικό στάδιο του φετινού προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, αφού διεκόπη και ματαιώθηκε στο σύνολό της, σύμφωνα με ανακοίνωση της παραγωγής, η περιοδεία της μουσικής παράστασης «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη» και η προγραμματισμένη παράσταση για τις 17 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Έτσι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Αυγούστου και όχι στις 21 που είχε ανακοινωθεί λόγω αναπροσαρμογών που έκανε η εταιρία παραγωγής στο πρόγραμμα των παραστάσεων.

Πρόκειται για μια  απολαυστική παράσταση από το Θέατρο του Νέου Κόσμου στην οποία δίνουν ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου

Σκηνικά: Μαγδαληνή Αυγερινού

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Επιμέλεια Κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου

Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης

Βίντεο: Όλγα Μπρούμα

Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σύρμω Κεκέ

Ήδη ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του» με τις προνομιακές τιμές εισιτηρίων προπώλησης: 13€ το κανονικό και 11€ το μειωμένο, ενώ οι τιμές εισιτηρίων στο ταμείο: 15€ κανονικό, 13€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65, ΑΜΕΑ). Επίσης οι θεατές μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους από τη VIVA και ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος