FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας: Τραγούδια από φωνές αγγελικές

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

odeio-amaliadas-spoudastes-tmima-fwnitikis-lazarareio6

Με επιτυχία η ετήσια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας από τους σπουδαστές του τμήματος Φωνητικής στο Λαζαράκειο

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, με μελωδίες και τραγούδια γνωστών ελλήνων και ξέων συνθετών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ του Σαββάτου, όλοι όσοι παρευρέθηκαν  στο Λαζαράκειο δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας, όπου δόθηκε η Ετήσια συναυλία του τμήματος φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας. Γονείς που καμάρωσαν τα βλαστάρια τους, συγγενείς και φίλοι, γέμισαν ασφυκτικά το Λαζαράκειο και χειροκρότησαν τους σπουδαστές που μέσα από μια άριστη προετοιμασία κατέπληξαν το κοινό με τις φωνητικές τους ικανότητες, αποδεικνύοντας πόσο καλή δουλειά γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο της Αμαλιάδας και τους εξαίρετους καθηγητές μουσικής που διαθέτει.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η Αρτεμισία Καυκή, ενώ  η  μουσική εκδήλωση ξεκίνησε στις 8.30το βράδυ και διήρκεσε περίπου ένα δίωρο, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, από οκτώ σπουδαστές του τμήματος Φωνητικής που τους συνόδευαν με μουσικά όργανα  οι καθηγητές τους .

Τραγούδησαν : Βασιλική Βυθούλκα, Μαύρα-Μαρία Θεοδωρακοπούλου,Ρόζα Μπασιάκου, Άντζελα Πάπα, Μελίνα Τεμπονέρα, Μαρία Τσάκωνα, Φαίη Τσίγκα, Γιώργος Τσάκωνας.
Τους μαθητές συνόδεψαν οι καθηγητές του Ωδείου:
Κιθάρα-Μπουζούκι: Γιώργος Καφεντζής
Κιθάρα-Πιάνο: Γιάννης Μαχαίρας
Πιάνο:Βασιλική Κεφάλα
odeio-amaliadas-spoudastes-tmima-fwnitikis-lazarareio1

Στη συναυλία οι σπουδαστές τραγούδησαν  πολυαγαπημένα  ελληνικά τραγούδια γνωστών ελλήνων συνθετών  όπως  «Και θα Χαθώ», «Μικρή Πατρίδα»,  «Νεράιδα», «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν», «Αν», «Μαμά Γερνάω», «Η Σωτηρία Της Ψυχής,  αλλά και γνωστά ξένα τραγούδια, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Τη συναυλία διοργάνωσαν το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ» και το Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος