FOLLOW US: facebook twitter

Δημιουργία Ο.Π. σταφιδοπαραγωγών

Ημερομηνία: 01-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

stafidoparagogoi

Γ.Σ. αποφάσεων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών

Σημαντικές αποφάσεις θα κληθούν να λάβουν οι αγρότες και κυρίως τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταποιημένων Οπορωκηπευτικών στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στις 7 το απόγευμα.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν και θα κληθούν οι μετέχοντες να λάβουν αποφάσεις είναι η δημιουργία Ομάδας Παραγωγών για τους σταφιδοπαραγωγούς με την ανάλογη τροποποίηση του καταστατικού σύμφωνα με το νόμο 4384.

Επίσης θα ενημερωθούν τόσο οι τοματοπαραγωγοί όσο και οι σταφιδοπαραγωγοί για το έγγραφο που έχει σταλεί στον ΕΛΓΑ σχετικά με τις ζημιές στην παραγωγή και τα ΠΣΕΑ. Επίσης θα τεθεί το θέμα της στήριξης του εδαφολογικού εργαστηρίου από τους αγρότες στο σύνολό τους, καθώς ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται και να αποδίδει στην παραγωγή.

Τέλος θα γίνει συζήτηση για όλα τα αγροτικά προβλήματα και την κατάσταση που επικρατεί πανελλαδικά ώστε οι αγρότες να βρίσκονται σε ετοιμότητα για τη συμμετοχή σε κινητοποιήσεις ίσως και πριν το τέλος του χρόνου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος