FOLLOW US: facebook twitter

Vespa Club Pyrgos: Ταξιδεύοντας με… βέσπα!

Ημερομηνία: 01-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Αθλητικά, Νέα

vespa-club6

Αποτελεί την πιο δημοφιλή μοτοσικλέτα, σύμβολο και επίκεντρο της λαϊκής κουλτούρας, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό στυλ στους αναβάτες της.

vespa-club1

Η βέσπα, το γνωστό σε όλους τύπου σκούτερ, έχει επιστρέψει δυναμικά στην παλιά της μορφή και εικόνα, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φαν που επενδύουν χρόνο και χρήμα, για την απόκτησή της.

vespa-club5

Παλιά εγκαταλελειμμένα βεσπάκια, με τις γνώριμες ορθογώνιες καμπύλες, ανακαλύπτονται και ανακατασκευάζονται με πολύ μεράκι και αγάπη, από τους λάτρεις του είδους και ξαναβγαίνουν στους δρόμους…

vespa-club2

Και το σίγουρο είναι ότι δεν περνούν απαρατήρητοι και αν τύχει και τους συναντήσεις στο δρόμο σου, θα στρέψεις το βλέμμα σου πάνω τους.

vespa-club

Η εικόνα της ομάδας από το «Vespa Club Pyrgos», θα σου φέρει στο νου, αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Όπως και τα ταξίδια τους, στα τρία χρόνια λειτουργίας του club τους.

vespa-club4

Έτσι όπως επέλεξαν τη βέσπα τους, τόσο απλά και όμορφα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ομάδα τους.

vespa-club7

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για το υπέροχο αυτό δίκυκλο που επιβιώνει στο χρόνο, την παρέα και τις εξορμήσεις στη φύση, μέσα από τις οποίες ζουν ανεπανάληπτες στιγμές…

vespa-club3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος