FOLLOW US: facebook twitter

Δεύτερη με… Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 16-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

niki-traganou-geworgiopoulos

Αίας- Νίκη Τρ. 1-4

Η Νίκη Τραγανού, με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο να πυροβολεί τέσσερις φορές, πέρασε άνετα από τη Γαστούνη με σκορ 4-1 και είναι πλέον μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Μπροστά σε 50 μόλις φιλάθλους στο ανακαινισμένο γήπεδο της Γαστούνης, εκ των οποίων περισσότεροι από τους μισούς από το Τραγανό(!), η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα άργησε να ανοίξει το σκορ αλλά από κει και πέρα ήταν καταιγιστική. Ο Γεωργιόπουλος αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 20΄ αλλά στη συνέχεια το πήρε προσωπικά. Στο 40΄ και 44΄ με δύο κεφαλιές έκανε το 0-2, στο 49΄ σε αντεπίθεση πέρασε και τον τερματοφύλακα κι έγραψε το 0-3 και στο 54΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός  έκανε τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα στο ματς. Ο Αίας που κατέβηκε με πολλά νέα πρόσωπα, λόγω των δέκα μεταγραφών που έχει κάνει, είχε ένα απευθείας φάουλ του Γουλιμή λίγο άουτ στο 10ο λεπτό και στο 80΄ με το σκορ στο 0-4, ο Λούρμπας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σολωμό. Τελικά, στο 89΄ πέτυχε το γκολ της τιμής με απευθείας φάουλ του Γουλιμή.

Αίας: Τσαμπάς, Πυρομάλλης (60΄ λ.τρ. Λούρμπας), Νικολόπουλος, Δημητρίου, Καλαρίτης, Βυθούλκας, Βαγγέλης (46΄ Μότας), Αλεξόπουλος, Αθανασακόπουλος (70΄ λ.τρ. Τσόλος), Τσουραπάς, Γουλιμής.

Νίκη Τρ.: Ψυχογιός (63΄ Σολωμός), Ι. Κασσιανός, Χ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (46΄ Δούλος), Καλογερόπουλος, Γκρίλλας, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (54΄ Δ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος