FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων σε σωματεία

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Πύργου, που επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τη σεζόν 2017-2018 και δεν έχουν υποβάλει αίτηση παραχώρησης,  καλούνται να υποβάλλουν μέχρι και την Δευτέρα 4/9 στο αντίστοιχο τμήμα του Δήμου, προκειμένου να τους παραχωρηθεί η αθλητική εγκατάσταση που θα αιτηθούν.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος Παντελής Αθανασόπουλος, στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρεται με σαφήνεια: η εγκατάσταση την οποία αιτείται ο ενδιαφερόμενος, το χρονικό διάστημα παραχώρησης και οι ακριβείς μέρες και ώρες για τις οποίες ζητείται η χρήση του χώρου.  Ότι ο ενδιαφερόμενος έχει λάβει γνώση των όρων του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και τους αποδέχεται στο σύνολό τους.

Επίσης, την Δευτέρα 4/9 και ώρα 21.00 καλούνται τα σωματεία που κάνουν χρήση του Κλειστού  Γηπέδου και του Δημοτικού Σταδίου, να παραβρεθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κλειστού Γηπέδου, για τον τρόπο παραχώρησης, καθώς και για τον καθορισμό των ωρών προπόνησης.

Επιπλέον, καλούνται την ίδια μέρα και ώρα τα σωματεία που λειτουργούν τμήματα υποδομής και κάνουν χρήση Δημοτικών Γηπέδων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος