FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Την Τρίτη η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δώδεκα παίκτες στο ρόστερ, εκ των οποίων πέντε «μικροί»

Την προσεχή Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. θα ξεκινήσει την προετοιμασία της,  στο κλειστό της Αμαλιάδας, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου, ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα των Ανδρέα Γκρουμούσα-Γιώργου Σωτηρόπουλου θα είναι κατά βάση η ίδια με την περασμένη σεζόν, με λίγες προσθήκες.

Ο Παναγιώτης Μιχόπουλος πήγε δανεικός στην Παναχαϊκή για ένα χρόνο και τη θέση του λίμπερο θα καλύψει ο νεαρός Ξενοφώντας Γκρουμούσας και ο Παναγιώτης Α. Παναγιωτόπουλος, ενώ αποκτήθηκε ο διαγώνιος Γιώργος Μπίκος, ο οποίος είναι Αμαλιαδίτης, έχει αναδειχτεί από τις Ακαδημίες του Κοροίβου και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Θησέα Πατρών, ομάδα επίσης της Β΄ Εθνικής.

Πιθανόν να γίνουν μια ή δύο προσθήκες ακόμα, με το τεχνικό τιμ να ψάχνει έναν ακραίο και έναν διαγώνιο για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 12 παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, οι πέντε είναι νεαροί και ταλαντούχοι, από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Β. Παναγιωτόπουλο, Ξενοφώντα Γκρουμούσα (μέλη της Εθνικής Παμπαίδων), Διονύση Μαυροειδή, Ανδρέα Σάκκο και Βασίλη Παπαδόπουλο.

 

Το ρόστερ

Έτσι, το ρόστερ του Κοροίβου απαρτίζεται από τους εξής:

Πασαδόρος: Σταύρος Παναγιωτάρας

Ακραίοι: Φώτης Παναγιωτάρας, Παναγιώτης Β. Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Σάκκος, Διονύσης Μαυροειδής

Διαγώνιος: Γιώργος Μπίκος

Κεντρικοί: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Τσαούσης, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Λίμπερο: Ξενοφώντας Γκρουμούσας, Παναγιώτης Α. Παναγιωτόπουλος

 

Θα παλέψει για την άνοδο

Ο Κόροιβος θα παλέψει και φέτος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ένας στόχος που δεν είναι εύκολος να επιτευχτεί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτος. Όλοι στο σύλλογο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και στο πρωτάθλημα, το σύνθημα θα είναι «σκληρή δουλειά» από τεχνικό τιμ και παίκτες.

Το πρωτάθλημα θα έχει 8 ομάδες στον όμιλο της Πελοποννήσου στον οποίο θα βρίσκεται και ο Κόροιβος, αλλά αν οι σύλλογοι του τοπικού της Πελοποννήσου είναι λιγότεροι από 5, θα προβιβαστούν στη Β΄ Εθνική  και ο όμιλος θα απαρτίζεται από 12 ομάδες. Πάντως, οι 7 ομάδες που θα είναι σίγουρα αντίπαλοι του Κοροίβου είναι οι εξής: Ερμής Πατρών, Θησέας Πατρών, Άρατος Κιάτου, Ξυλόκαστρο, Ομόνοια Ναυπάκτου, Σπαρτιατικός και Δίων Κυπαρισσίας.

 

Οι κάρτες διαρκείας

Για την οικονομική ενίσχυση της ανδρικής ομάδας ενόψει των αυξημένων αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη Β΄ Εθνική, διατίθενται ήδη οι κάρτες διαρκείας, οι οποίες τιμώνται μόλις 10 ευρώ. Η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή αν αναλογιστεί κανείς ότι τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Κόροιβος θα είναι περισσότερα από δέκα (μαζί με τα πλέι-οφ). Η εφορία βόλεϊ, λοιπόν, καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας και με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν την ομάδα οικονομικά αλλά και να στηρίξουν τις προσπάθειές της δια ζώσης, στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για την αγορά καρτών διαρκείας είναι 690-6701889 (Ειρήνη Μακαρώνη).

*Την Τρίτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις και οι Νεανίδες  και Κορασίδες του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος