FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Χουζούρης: «Στόχος η λειτουργία της Μονάδας Άνοιας και η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κρεστένων»

Ημερομηνία: 16-02-2018 | Συντάκτης:

Τα καθήκοντα του αναπληρωτή Διοικητή στο Γ.Ν. Ηλείας με αποκλειστική αρμοδιότητα το Νοσοκομείο Κ.Υ. Κρεστένων, ανέλαβε και επίσημα, με τριετή θητεία, ο Ιωάννης (Άκης) Χουζούρης μετά την απόφαση τοποθέτησης του, από το Υπουργείου Υγείας.

Ο Ιωάννης Χουζούρης αναφερόμενος στην τοποθέτηση του επισήμανε πως η τοποθέτηση του ως Αναπληρωτή Διοικητή στα Κρέστενα αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόσθεσε «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του στόχου του Υπουργείου Υγείας για λειτουργία ψυχοκοινωνικής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων με παράλληλη αναβάθμιση της υπάρχουσας δομής. Πιστεύω στη δύναμη της τοπικής κοινωνίας που μάχεται και επιβραβεύει ενέργειες που προασπίζουν το κοινωνικό αγαθό της Υγείας. Γι’ αυτό και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να ξαναβρούν το χαμόγελό τους όλοι οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και όλοι οι πολίτες της Ηλείας».

Ο Ιωάννης Χουζούρης είναι απόφοιτος Τεχνολόγος εκπαιδευτικός μηχανικός Ηλεκτρονικών της Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ. Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε., είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Διεθνών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κατέχει το Master «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων», του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Τ.Π.Ε. και έχει δημοσιεύσεις στο επιστημονικό θέμα “SharedLeadership” καθώς και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια.

Ήταν περίπου 7 χρόνια Διευθυντής σχολικής μονάδας, είναι πρόεδρος των Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης και επί 12 χρόνια συμμετείχε εθελοντικά σε κοινωνικές, νεανικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις μέσα από μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Αρκαδία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος