FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Λαγός: «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Πανηλειακό»

Ημερομηνία: 11-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

lagos

Η Δόξα προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Πανηλειακό και ο τεχνικός Γιώργος Λαγός σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» τονίζει πως η ομάδα του σέβεται αλλά δεν φοβάται τον Πανηλειακό. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια ιστορική και πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε κάποια προβλήματα απουσιών αλλά  θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Σεβόμαστε τον Πανηλειακό αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει. Παράλληλα, ευχόμαστε να διεξαχθεί ο αγώνας σε φίλαθλα πλαίσια και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχαιός προπονητής.

Τρία προβλήματα

Η Δόξα δεν θα παραταχθεί πάνοπλη στο ντέρμπι. Ο Κώστας Π. Δημητρόπουλος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Αίαντα και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ ο Αυγερινός ταλαιπωρείται από βρογχοπνευμονία και η συμμετοχή του επίσης είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Τραυματίας είναι και ο Κολτσίδας καθώς έχει μια κάκωση στο γόνατο αλλά ίσως προλάβει το ματς. Εξάλλου, στην αποστολή θα είναι για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Σοφιανόπουλος (δανεικός από τον ΠΑΟ Βάρδας), του οποίου το δελτίο εκδόθηκε.

Δύο αποχωρήσεις

Κατά τα άλλα, παρελθόν αποτελούν από τη Δόξα οι Γιάννης Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Ανδρικόπουλος. Ο πρώτος ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΒ και  επιστρέφει στους «πράσινους» ενώ ο δεύτερος έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με την ομάδα του Αλισσού. Οι «αετοί» πέρα από τους Καζαντζή, Σοφιανόπουλο θα αποκτήσουν κι έναν μεσοεπιθετικό και εξελίξεις θα έχουμε από την επόμενη εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος