FOLLOW US: facebook twitter

Βόλτα στους… αιθέρες!

Ημερομηνία: 03-03-2017 | Συντάκτης:

aerolesxi-pirgou-ptiseis-tsesna

Πτήσεις  από σήμερα έως και την Κυριακή για το κοινό με Τσέσνα από την Αερολέσχη Πύργου

Ξεκινούν από σήμερα το πρωί και Σάββατο και Κυριακή, οι πτήσεις της Αερολέσχης Πύργου με αεροπλάνο Τσέσνα από το  Αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. διαδρομής περίπου 1 ώρας και στην διαδικασία θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θέλουν, ενώ το εισιτήριο είναι 60 ευρώ το άτομο.

Η ανακοίνωση της Αερολέσχης Πύργου:

Η Αερολέσχη Πύργου, ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους της Αερολέσχης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον Αεραθλητισμό, ότι έχει μισθώσει αεροσκάφος CESSNA 172 4/θεσιο για έναρξη πτήσεων.
Οι πτήσεις, στην παρούσα φάση και μέχρι την αξιοποίηση του Αεροδρομίου Επιταλίου, του οποίου τις διαδικασίες μέσω Υ.Π.Α., έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης N. Ηλείας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος , θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, το οποίο μας έχει παραχωρήσει η Πολεμική Αεροπορία, κατά κανόνα Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή.
Επιπρόσθετα, ενημερώνονται τα μέλη και οι φίλοι, ότι το γραφείο της Αερολέσχης λειτουργεί στην οδό 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 54 1Ος Όροφος, χώρος που έχει παραχωρηθεί δωρεάν από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.
Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι που επιθυμούν να πετάξουν, όπως δηλώσουν έγκαιρα την πρόθεσή τους, ώστε να πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμός των πτήσεων για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του αεροσκάφους μας, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις για πτήσεις / πληροφορίες :
• Email :info@airclubpirgos.gr
• Τηλεφωνικά :
Πρόεδρος Α.Π. Θεόδωρος Γιαννακούλιας : 6983502042
Γραμματέας Α.Π. Γιώργος Ζαχαρόπουλος : 6932615830


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος