FOLLOW US: facebook twitter

“Βιλαέτια» στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου

Ημερομηνία: 19-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με την υπ΄αρ.  316/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Δημοτικό Στάδιο Πύργου, θα πάρει το όνομα του Πύργιου οπλαρχηγού ¨ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΙΛΑΕΤΗΣ¨

“ΒΙΛΑΕΤΙΑ” και οι αγώνες που θα τελούνται υπό την αιγίδα του Σέγας κάθε χρόνο στον Πύργο.

Μετά την συνάντηση που είχε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αθανασόπουλος Παντελεήμων  και ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου  Σκαρτσιάρης  Κων/νος με την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ, συζητήθηκε και έγινε δεκτό από το ΣΕΓΑΣ, να τελούνται στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, κάθε χρόνο επίσημοι αγώνες κλασικού αθλητισμού, με την επωνυμία ¨ΒΙΛΑΕΤΙΑ¨.

Καθορίστηκε ο πρώτος αγώνας να γίνει στις 10 Ιουνίου σε συνεργασία με τους συλλόγους του Στίβου, με την συμμετοχή πολλών αθλητών, εκ των οποίων και κάποια μεγάλα ονόματα του Κλασικού Αθλητισμού.

Αγώνας ο οποίος θα έχει Πανελλήνια εμβέλεια, και θα προσμετράτε στους επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ.

Επίσης συζητήθηκε και η διοργάνωση αγώνα  για μικρότερες κατηγορίες, οριστικοποίηση της οποίας θα γίνει σε νεότερη επαφή.

Στόχος του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Π. Αθανασόπουλος «είναι να διοργανωθούν και άλλες μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, και σε άλλα αθλήματα, και γιατί όχι να παγιωθούν,εκδηλώσεις που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος