FOLLOW US: facebook twitter

Α2 ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΡΤΟΣ ΚΑΦΕ: Χελιδόνι-Μυρσιναϊκός 0-2

Ημερομηνία: 21-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

mirsinaikos

Πολύτιμη νίκη στο γήπεδο Στρεφίου πέτυχε το Σάββατο ο Μυρσιναϊκός και προς το παρόν αποφεύγει τη θέση των πλέι-άουτ. Χωρίς να είναι  καλύτερη η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα πήρε τη νίκη, γιατί ήταν αποτελεσματική χάρη στην προσωπικότητα του έμπειρου κυνηγού Αντώνη Τσιχλιά που σκόραρε δις, στο 40΄ με ατομική προσπάθεια και στο 62΄, όταν από κοντά αξιοποίησε σέντρα του Γκατζούνα.

Οι γηπεδούχοι του Τάση Τσαντίλη είχαν την υπεροχή, αλλά μπροστά στην αντίπαλη περιοχή έχαναν την αυτοκυριαρχία τους. Σπάνια η ευκαιρία του Ζαφειράκη στο 70΄ άουτ από κοντά και μόνος. Καλύτεροι οι Λυκουρίνος, Αναστασόπουλος, Κουρλός και Τσιχλιάς από τους νικητές και Κούβελας, Παπαδόπουλος, Καλαμαράς από το Χελιδόνι. Καλή η διαιτησία του Κυριαζή.

Χελιδόνι: Κούβελας, Σχίζας (80΄ Ντάβαρης), Παπαδόπουλος, Ψηλογιαννόπουλος, Σ. Μπίρμπας, Βουρλούμης (85΄ Ζούλι), Αγριδιώτης, Καράμπελας (46΄ Χριστόπουλος), Ζαφειράκης, Καλαμαράς, Αγγελόπουλος.

Μυρσιναϊκός: Μαχαίρας, Γκατζούνας, Λυκουρίνος, Ποντίκης, Αναστασόπουλος, Βυθούλκας (85΄ Φρεζάδος), Παπαδόπουλος, Τσιχλιάς, Μπέλης (75΄ Σπανός), Μητρόπουλος, Κουρλός (90΄ Σοφιανός)

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος