FOLLOW US: facebook twitter

Απολαυστική η θεατρική παράσταση «Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλερ!»

Ημερομηνία: 21-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

trelh-trelos-theatriki-parastasi-sullogos-arx-pisas4

Από τη Θεατρική Ομάδα του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Πίσας

Με μια απολαυστική, κεφάτη παράσταση με πολύ γέλιο, με το έργο «Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλερ», έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Αρχαίας Ολυμπίας, η Θεατρική Ομάδα του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Πίσας, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα παραστάσεις το Σαββατοκύριακο, με μεγάλη επιτυχία. Η Θεατρική Ομάδα Αρχαίας Πίσας, με την περσινή εμπειρία στις αποσκευές της, αφού τέτοια εποχή είχε πάρει ως νεοσύστατη θεατρική ομάδα το… βάπτισμα του πυρός στο θεατρικό σανίδι με το έργο «Η γυναίκα μου τρελάθηκε» που γνώρισε ανάλογη επιτυχία, φέτος συνέχισε ακόμα πιο δυναμικά και θαρρετά και κέρδισε το στοίχημα, παρουσιάζοντας μια ωραία παράσταση με κύριο στόχο την ψυχαγωγία του κοινού, με δύο ευχάριστες ώρες για τον κόσμο.

trelh-trelos-theatriki-parastasi-sullogos-arx-pisas1

Έτσι, η Ομάδα, επέλεξε μια τρελή κωμωδία με πολλά απρόοπτα που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού, με το έργο «Η τρελή, ο τρελός και ο Μύλλερ» που αποτελεί διασκευή του γνωστού έργου “Η γυναίκα μου τρελάθηκε”, των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, μια παράσταση που έστησαν ομαδικά όλοι οι συντελεστές της, με τη συμβολή όλης της Ομάδας, ακόμα και της σκηνοθεσίας που έγινε όμως με οδηγό την Κωνσταντίνα Μεντέ.

trelh-trelos-theatriki-parastasi-sullogos-arx-pisas2

Όπως είπε και ο πρόεδρος Γιώργος Φράγκος που καλωσόρισε το κοινό, στην Αρχαία Πίσα ο Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Όμιλος έχει πολλές και ποικίλες δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα, περιβαλλοντικές, εθελοντικές, κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές με στόχο να κρατάνε ζωντανό το χωριό και τον τόπο τους. Γι αυτό όλες οι δράσεις τους διακατέχονται πάντα από ένα ομαδικό και συλλογικό πνεύμα και γι αυτό ευχαρίστησε για την συμβολή τους όλα τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους κατοίκους της Τ.Κ Αρχαίας Πίσας- Μιράκας- που έχουν αγκαλιάσει όχι μόνο τη Θεατρική Ομάδα, αλλά κάθε τους δραστηριότητα.

trelh-trelos-theatriki-parastasi-sullogos-arx-pisas3

Ευχαρίστησε ακόμα το δήμο Ολυμπίας για την συνεργασία και για την παραχώρηση της αίθουσας και κάλεσε τον κόσμο να χαρεί την παράσταση για την οποία δούλεψαν ακούραστα και με κέφι όλοι μαζί. Για τα σκηνικά, για το φωτισμό, για τον ήχο, γενικά για το στήσιμό της όπου δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι στην Ομάδα. Βεβαίως το αποτέλεσμα το χάρηκαν όλοι, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και τις τρεις μέρες και εισέπραξαν πολλά μπράβο!

trelh-trelos-theatriki-parastasi-sullogos-arx-pisas

Οι ηθοποιοί, μηδενός εξαιρουμένου, έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους με πολύ καλές ερμηνείες.  Η χαριτωμένη και ξελογιάστρα χορεύτρια Μπίλυ, το ζευγάρι Μάνος και Άννα, ο γιατρός Γιώργος και η γυναίκα του Γιούλη, ο Γιάννης, η Βάσω, όλοι τους σε μια υπόθεση με μικρές… απιστίες ή σκέψεις απιστίας και πολλά ευτράπελα επί σκηνής!

trelh-trelos-theatriki-parastasi-sullogos-arx-pisas5

Έπαιξαν με σειρά εμφάνισης:

Βασίλης Κάλας (Μάνος)
Δήμητρα Κάβουρα (Άννα)
Μαρία Παυλίδου (Βάσω)
Μαρία Βολοσυράκη (Γιούλη)
Βασίλης Γεωργιόπουλος (Γιώργος)
Μελπομένη Δημητροπούλου (Μπίλυ)
Σωτήρης Κάλας (Γιάννης)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος