FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Η μεγάλη ώρα για τη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 6μ.μ. ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Νίκη και Δόξα

Η μεγάλη ώρα στην Α1 Κατηγορία έφτασε. Σήμερα ξεκινούν στο Τραγανό οι τελικοί της μεγάλης κατηγορίας του ηλειακού ποδοσφαίρου, για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Στις 6μ.μ. αναμετρώνται η Νίκη Τραγανού και η Δόξα Ν.Μανολάδας, οι ομάδες που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η Νίκη Τραγανού, που έχει γνωρίσει φέτος μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα σε 32 αγώνες,  έχει το πλεονέκτημα έδρας αλλά και βαθμολογικό, καθώς χρειάζεται τέσσερις βαθμούς για να πάρει το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική, ενώ η Δόξα πέντε, στους δύο ή τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν. Οπότε το πρώτο παιχνίδι είναι ίσως και το πιο σημαντικό της σειράς…

Τρία στα τρία η Νίκη

Στον α΄ γύρο της κανονικής περιόδου, η Νίκη, με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο τότε στον πάγκο,  είχε νικήσει 2-0 στο Τραγανό, με τα γκολ στο β΄ ημίχρονο από το Νίκο Δούλο και το Δημήτρη Κολοτούρο, με τη Δόξα να έχει τρία δοκάρια! Οι «μπλε» όμως είχαν επικρατήσει και στη Ν.Μανολάδα, στο ματς του β΄ γύρου με 2-1, αλλά και στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου, επίσης στη Ν.Μανολάδα με 2-0.  Στα δύο αυτά τελευταία ματς η Νίκη είχε τον Σπύρο Αντωνόπουλο στον πάγκο. Τρία στα τρία λοιπόν για την ομάδα του Τραγανού που έχει και την ψυχολογία υπέρ της από τις συναντήσεις με τη Δόξα (σήμερα δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος Παπαχριστόπουλος και ο στρατευμένος Γιάννης Κασσιανός).

13 σερί ματς αήττητη η Δόξα

Στην αντίπερα όχθη, οι «αετοί» του Γιώργου Λαγού  βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και τρεισήμισι μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 27 Γενάρη που ηττήθηκαν εντός από τη Νίκη, είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες (μαζί με τα ημιτελικά των πλέι-οφ)! Οι μεταγραφές του Γενάρη τους ενίσχυσαν σημαντικά, αλλά στους τελικούς θα στερηθούν των υπηρεσιών δύο βασικών παικτών, του Λιούρη και του Μηλαδόπουλου.

Οι τελικοί λοιπόν αναμένονται συναρπαστικοί, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες και οι Ηλείοι φίλαθλοι θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα.  To γήπεδο Τραγανού σήμερα αναμένεται κατάμεστο, με φιλάθλους από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από τη Ν.Μανολάδα.

Το σημερινό αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Γκατζόπουλος, Κοιλιομενιάτης, Κορδάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος