FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Ηρόδοτος: Επεισόδια και διακοπή…

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν έγινε το β΄ ημίχρονο-Στο νοσοκομείο ο Ντάβαρης κι άλλα τρία άτομα

Το χθεσινό ματς του Αστέρα με τον Ηρόδοτο στο Στάδιο Αμαλιάδας, διεκόπη στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0, καθώς είχαμε επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, με τη λήξη του α΄ μέρους και τραυματισμούς εκατέρωθεν. Τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα μέχρι χθες στις 10 το βράδυ που έκλεινε το φύλλο, δεν είχαν γίνει ακόμα γνωστά και η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την Π.Ε. της ΕΠΟ και γενικότερα στα δικαστήρια. Με την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου παίκτες των δύο ομάδων, παράγοντες αλλά και ο προπονητής του Ηροδότου συνεπλάκησαν και έπεσαν στο έδαφος ο γενικός αρχηγός του Αστέρα, Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος χτυπήθηκε από παίκτη του Ηροδότου, αποχώρησε σε φορείο και διεκομίστη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όπως επίσης και δύο παίκτες του Ηροδότου, αλλά και ο προπονητής των Κρητικών, που και αυτοί διεκομίστησαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο (μετά από αίτημα της κρητικής ομάδας), που όμως, νωρίτερα, όλα τα μέλη του Ηροδότου είχαν σηκωθεί από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν χωρίς καμία παροχή βοήθειας στα αποδυτήρια!

Οι διαιτητές κλείστηκαν στα αποδυτήρια, δεν βγήκαν να διεξαχθεί το β΄ ημίχρονο και άρχισαν να συντάσσουν το φύλλο αγώνα. Το περιεχόμενό του… άγνωστο, όπως επίσης είναι άγνωστο για ποιον είναι επιβαρυντικό.

Η στιγμή της επίθεσης στον Κώστα Ντάβαρη και η αποχώρησή του σε φορείο.

Δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα

Όσο για το α΄ ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ φωνάζει δικαίως για ένα πέναλτι στον Κέρι. Στο 13΄, στη μεγαλύτερη φάση του α΄ μέρους, ο Κέρι βρέθηκε απέναντι από τον Κουράκη, σούταρε αλλά απέκρουσε ενστικτωδώς ο γκολκίπερ του Ηροδότου. Στο 36΄ ο Κέρι  ντρίμπλαρε τον Κανδηλάκη, αυτός τον ανέτρεψε, αλλά ο ρέφερι Τάσης από την Ήπειρο έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, εν μέσω διαμαρτυριών από πλευράς Αστέρα. Στο 42΄ ο Μπαρμπαρούσης σέντραρε από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Μηνάς έπιασε το γυριστό αλλά ο Κανδηλάκης απομάκρυνε με το κεφάλι τρία μέτρα από τη γραμμή της εστίας.

Την προσεχή Κυριακή, οι «βυσσινί» πάνε στα Σπάτα για να αντιμετωπίσουν τον Αήττητο, ο οποίος έφερε ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Εθνικό και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αστέρας: Τσάμης, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες.

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος