FOLLOW US: facebook twitter

Α. Χαμουζάς: «Καλοδεχούμενη η άνοδος»

Ημερομηνία: 01-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε.Λ., Ανδρέας Χαμούζας, ο οποίος είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα και εγγυάται την άρτια λειτουργία της, μίλησε στην Πρωινή για τους στόχους των γαλάζιων φέτος αλλά και μακροπρόθεσμα: «Ανέλαβα την ομάδα ίσως στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της καθώς την προηγούμενη σεζόν η ομάδα είχε δοθεί στην Αχαγιά λόγω αδυναμίας συμμετοχής στο πρωτάθλημα . Ξεκινήσαμε λοιπόν κυριολεκτικά από το μηδέν.

Χωρίς κανένα δελτίο, χωρίς ακαδημίες, έχοντας τσαλακωθεί και το πρεστίζ της Α.Ε.Λ..  Όταν ανέλαβα έβαλα ως στόχο την γρήγορη επάνοδο στην Α2 γιατί η Β΄ κατηγορία δεν άρμοζε στην ιστορία της ομάδας. Το πετύχαμε τελικά τη δεύτερη χρονιά με την έλευση του Γρηγόρη Κακολύρη , την οποία θεωρώ σταθμό για την άνοδο και την μελλοντική πορεία της Α.Ε.Λ.. Ο στόχος ο φετινός είναι να μπούμε στα πλέι-οφ και αν έρθει η άνοδος καλοδεχούμενη.

Ωστόσο, ο μακροπρόθεσμος στόχος και το όραμα μου για την Α.Ε.Λ. είναι να καθιερωθεί στην Α1 με σταθερά βήματα, σωστή νοοτροπία και χωρίς τυμπανοκρουσίες . Έχουμε επανεκκινήσει τις ακαδημίες μας με προπονητή τον Αποστόλη Κωστόπουλο και ευελπιστούμε σε 2-3 χρόνια τα πρώτα παιδιά να αρχίσουν να προωθούνται και στην ανδρική ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος