FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Πύργου «Πέλοψ»: Δύο μετάλλια στις αποσκευές!

Ημερομηνία: 05-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32191″ img_size=”full”][vc_column_text]Με τους Αθανασόπουλο, Παπανδρινόπουλο στο Διασυλλογικό της Χαλκίδας

 

Δυναμικά συνεχίζει στο χώρο του Tae Kwo Do ο «Πέλοψ», καθώς οι αθλητές του ξεχώρισαν σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Πιο αναλυτικά, στο ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ (Ένωση ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος), που διεξήχθη στη Χαλκίδα, ο Πέλοπας κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια.

Ένα με τον Νικόλαο Αθανασόπουλο στην κατηγορία των εφήβων (-63kg) και ένα με τον Δημήτρη Παπανδρινόπουλο στην κατηγορία των παίδων (-53kg).Επίσης, αξιόλογη παρουσία είχαν και οι Παναγιώτης Καρακατσάνης (παίδων -45kg) και Γιώργος Μαρουσόπουλος (παίδων +65kg), καταλαμβάνοντας την 5η θέση στις κατηγορίες τους.

Ο Πέλοπας ως μεγάλος πρεσβευτής του ηλειακού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια σε επιτυχίες, οι οποίες όμως δεν έρχονται τυχαία, παρά μόνο μέσα από σκληρή δουλειά που καταβάλουν οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.

* Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Πύργου «Πέλοψ» συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή Αντώνη Γκοτσίνα για τις επιτυχίες τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος