FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών: Ανακοίνωση συσπείρωσης ενόψει των δύο επόμενων κρίσιμων αγώνων

Ημερομηνία: 24-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45628″ img_size=”full”][vc_column_text]Πέντε αγωνιστικές έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ και η Α.Ε.Λ. συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, που ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση συσπείρωσης ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν, με Πανωλενειακό εκτός και Νίκη Προαστείου εντός.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Λόγω της κρισιμότητας των δύο αγώνων που ακολουθούν για την ομάδα μας, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο των Λεχαινών και της ευρύτερης περιοχής να δώσει δυναμικά το «παρών» στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανωλενειακό στο Καράτουλα, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και στον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Προαστείου, τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου.

Επίσης κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Α.Ε.Λ., κ.Ναμπίλ Μοράντ, μαζί με τον Αντιδήμαρχο και επί 30ετία πρώην γενικός γραμματέας της Α.Ε.Λ., κ. Ανδρέα Μίγκο, θα ηγηθούν της αποστολής στο Καράτουλα και στον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Προαστείου. Η διοίκηση της Α.Ε.Λ. τους ευχαριστεί για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αποτελεί ισχυρό ψυχολογικό κίνητρο για όλη την ομάδα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot