FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 23 Μαρτίου

Ημερομηνία: 23-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Friday από την «Bailo Dance Academy» στο «Podilato»

Απόψε μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «Podilato», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται η Διονυσία και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy».

Ο Πάνος Βαβίλης live στο “Εν Λευκώ”

Απόψε ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Βαβίλης θα βρίσκεται στον όμορφο χώρο του εστιατορίου “Εν Λευκώ” στον Πύργο. Διάφορα γευστικά πιάτα σας περιμένουν να τα γευτείτε. Εσείς θα λείπετε;

Vintage Greek Music στο “Cabaret”

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Cabaret Stage Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου καθώς ο dj Nikos Panagoulias θα σας μαγέψει σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με τραγούδια μια άλλης εποχής που αγαπήσατε. Μην το χάσετε.

Black Out στο “Mercado”

Ένα νέο πάρτι έρχεται και κάνει δυναμική είσοδο στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και στο « Mercado bar». Τα φώτα σβήνουν και το κέφι ανεβαίνει. Μαζί σας θα είναι οι djs Paulos Peskelidis και Alex Psi.

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «The Avenue»

Απόψε μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Ελάτε να χορέψετε σε latin, salsa, mambo, bachata, cha cha, rumba ρυθμούς παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου  «Αθλοκίνηση». Εσείς θα λείπετε;

Stand Up Comedy στο «Bardoo»

Οι Αλέξανδρος Τσουβέλας και o Θανάσης Παπαγεωργίου έρχονται απόψε στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα για ένα μοναδικό stand up comedy show. Πρόζα μιμήσεις ,αυτοσχεδιασμοί αθλητικά ,μαγειρικά και χαρακτήρες της καθημερινότητας ,μανάδες, πατεράδες και γειτόνοι, μετανάστες και ημεδαποί, έρχονται στη σκηνή με θέματα για σχέσεις, λεπτομέρειες και μπόλικο παραλογισμό…Ένα δυνατό δίωρο γέλιου που διώχνει τα προβλήματα και δημιουργεί καινούργια, ενώνει τις χθεσινές καταστάσεις με το σήμερα, συγκρίνει και σε κάνει να γελάσεις δυνατά. Απρόβλεπτο και με έντονο στοιχείο της διάδρασης. Μην το χάσετε.

Troλλοκομείο Night στη «Παλαιά Αγορά»

Απόψε η «Παλαιά Αγορά» υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά party της Ελλάδας με την καλύτερη ελληνική μουσική από τον dj Pano Karbeli. Live τουμπερλεκι από τον Vasili Tsirloudi και live oriental show από την Elena Pasa. Μην λείψει κανείς.

Greek Street Night στο «Block 365»

Απόψε το «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας υποδέχεται ένα νέο δυνατό πάρτι το «Greek Street». Σας περιμένει ένα μοναδικό χορευτικό show από την Tonia Tsavou. Guest dj o Giwrgos Tzivas. Resident dj o Giannis Fournomitis.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Cafe-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Cocktail Night στο «Factory»

Απόψε το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! On decks o George Gikas. Μαζί του θα είναι και ο dj Vassilis Naoumis.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος