FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων-Εθνικός Αμπελοκάμπου 0-0: Βολεύτηκαν με το βαθμό

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ατρόμητος Καβασίλων και Εθνικός Αμπελόκαμπου δεν ήθελαν να χάσουν κι έτσι  πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι, αποτέλεσμα που βολεύει αμφότερους. Στο 10΄ από κόρνερ του Μαργαρώνη ο Χατζηγιάννης έπιασε ωραία κεφαλιά που μπλόκαρε ο Φλίγκος. Στο 15΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου, ο Τσίτσος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό  κοντινό σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, Ανδρέας Αντωνόπουλος.  Στο 30΄ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Α. Παπαδόπουλο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 78΄, ύστερα από κόρνερ του Μαργαρώνη, ο Γιαννακόπουλος έπιασε κοντινή κεφαλιά που έδιωξε ο Φλίγκος.

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος , Χατζηγιάννης , Μαργαρώνης , Κωστόπουλος, Μενίκου Ν., Τσάμης, Παπαδόπουλος Α. (80΄ Μενίκου Ε.), Γιαννακόπουλος , Καφούσιας , Παπαδόπουλος Ι.(67΄ Αντωνάτος ), Λόξας.

Εθνικός: Φλίγκος , Αγγελόπουλος(46΄Ηλιόπουλος), Φλεβοτόμος, Τσίτσος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Αβραμόπουλος (80΄Κουλούρης), Κ. Τσακοπιάκος, Παναγιωτόπουλος, Κουρκουμέλης , Σπηλιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot