FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος Μ.-Ηλειακός Λ. 1-1: Χαμένη ευκαιρία από Κένταυρο

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κένταυρος Μαγούλας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο μεγάλο διπλό που έκανε στο Τραγανό. Έμεινε στο 1-1 κόντρα στον σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά Ηλειακό Λεχαινών και έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή. Ο Ηλειακός ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος αλλά ο Μικελόπουλος σε δύο περιπτώσεις είπε «όχι» στον Τσουκαλά και άλλες δύο στον Παναγόπουλο και στο Σώκαλη! Στο β΄ ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 48’ ο Κατσώλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, αλλά στο 56’ ο Λεντιόν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σώκαλη ισοφάρισε. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Κένταυρος απείλησε με τον Κλάδη ενώ ο Ηλειακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Γκόρδη στον Τσουκαλά.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Νανόπουλος Θ., Καράμπελας( 75’ Σταυρόπουλος), Κλειδέρης, Γκόρδης, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπαλαούρας (33’ λ.τρ. Τσιάκας), Τζόλος (23’ Δ. Στροφύλλας ), Κατσώλης, Αβραμόπουλος.

Ηλειακός Λ.: Βόσσος, Σταματόπουλος, Στριγάς, Ν. Κουρής , Παπαστεργίου, Μουσερής, Μπάχα, Κόστα, Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Σώκαλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος