FOLLOW US: facebook twitter

Ασφαλτοστρώνουν δρόμους στον Πύργο

Ημερομηνία: 09-06-2017 | Συντάκτης:

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες

Ξεκίνησαν οι εργασίες  αποκατάστασης του οδοστρώματος, στα πλαίσια της εργολαβίας που εκτελείται στον Δήμο Πύργου, σε τμήματα οδών της πόλης του Πύργου και συγκεκριμένα στις οδούς  Τσαλδάρη, Γυμνασιάρχου Δούκα, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Δεληγιάννη. Η εργολαβία θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες σε τμήματα οδών που παρουσιάζουν τεράστιο πρόβλημα και το οδόστρωμα έχει αποσαρθρωθεί.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Μπέλτσος, η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος του Δήμου Πύργου, προχωράει στην σύνταξη μελετών  έργων Αστικής  και Αγροτικής Οδοποιίας και πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η άμεση δημοπράτηση τους.

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου Πύργου, ξεκίνησαν εργασίες  επούλωσης λάκκων εντός της πόλης του Πύργου. Η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα επεκταθεί στη συνέχεια στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

«Όλα τα μηχανήματα του Δήμου Πύργου ήδη βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες  και υλοποιούν διανοίξεις δρόμων και απεγκλωβισμούς για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας. Τέλος τέσσερα συνεργεία του Δήμου, προχωρούν καθημερινά, σε εργασίες που αφορούν την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, σε αποκατάσταση πεζοδρομίων, βάψιμο φανοστατών, τοποθέτηση μαρμάρων κ.α.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος