FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία

Ημερομηνία: 11-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας διοργανώνει σήμερα εθελοντική αιμοδοσία, 5.30μ.μ.-8μ.μ.  στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Ο A.O. Αστέρας Αμαλιάδας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικής ευθύνης του , προχωράει σε μια κίνηση στήριξης στον συνάνθρωπο διοργανώνοντας την 1η του Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η θεσμοθέτηση της αιμοδοσίας αποτελεί μια ακόμη σημαντική ευθύνη της Ομάδας μας στην Κοινωνία γιατί το αίμα μας μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η 1η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ώρες 17:30 – 20:00 με σύνθημα: «Κερδίζεις, ό,τι ομάδα κι αν είσαι»- «Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή»

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους , φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, να προσέλθουν .Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά που παίρνεις δίνοντας λίγο αίμα είναι αμέτρητη.Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία της ομάδας μας, θα υπάρξει ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών στην Παγκόσμια δεξαμενή, από τον σύλλογο ΔΙΝΩ ΖΩΗ και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος