FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: «Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες

Ημερομηνία: 31-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Της Μαρίας Καραντώνη

 

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια επιτυχημένη σεζόν ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «βυσσινί» υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου τεχνικού Πέτρου Μίχου και παρουσία σύσσωμης της διοίκησης (παρέστησαν μεταξύ άλλων και οι κκ Παπαγεωργίου, Αγγελής, Νικολόπουλος) αλλά και του κόσμου τους, ξεκίνησαν το νέο τους «ταξίδι», έχοντας θέσει τον πήχη υψηλά, όπως αποδεικνύουν και οι έως τώρα ενέργειες για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Κατά την πρώτη προπόνηση τελέστη και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Μίχος: «Να αποκτήσουμε χαρακτήρα νικητή…»

Πριν από την πρώτη προπόνηση ο κ. Μίχος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κι αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον Θανάση Παπαγεωργίου και τον Κώστα Νικολόπουλο, τόνισε ότι «η διοίκηση έχει κάνει πρωταθλητισμό στις μεταγραφές, πλέον θα πρέπει να παλέψουμε ώστε να κάνουμε κι εμείς».

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν ο Αστέρας είναι το φαβορί στα… χαρτιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως αρκετοί υποστηρίζουν, ο κ. Μίχος απάντησε: «Τα χαρτιά δεν δίνουν νίκες, οι νίκες έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά στο γήπεδο».

Ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» αναφέρθηκε, παράλληλα, αναλυτικά στους άξονες στους οποίους θα δουλέψει:

«Με την διοίκηση έχουμε θέσει τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους θα δουλέψουμε. Πρώτον, να φτιάξουμε ένα ισχυρό σύνολο μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν τα ατομικά ταλέντα των ποδοσφαιριστών μας. Δεύτερον, να κάνουμε την ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα νικητή, να την εκπαιδεύσουμε δηλαδή στον πρωταθλητισμό.

Τρίτον, θα προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε την ηλειακή ποδοσφαιρική αγορά για εξεύρεση ντόπιων ταλέντων και τέταρτων να οργανώσουμε τις ακαδημίες του Αστέρα έτσι ώστε η δουλειά που γίνεται εκεί να βοηθά και την πρώτη ομάδα».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος