FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: «Πάμε να γίνουμε περισσότεροι»

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, 3 στα 3 και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να κάνει το 4 στα 4, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα, στις 4μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας. Ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσής του, καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και την Κυριακή κόντρα στη μεσσηνιακή ομάδα.

«Με τον κόσμο του στο πλευρό του ο Αστέρας μας στην Τρίπολη έκανε το 2χ2, με τον κόσμο στο πλευρό του την περασμένη Κυριακή, ο Αστέρας μας ανέβηκε στην κορυφή κάνοντας το 3χ3. Μαζί σας την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Τσικλητήρα, πάμε να γίνουμε περισσότεροι, να κάνουμε το 4χ4 και να παραμείνουμε στην κορυφή. Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα μας, να μας χαρίσει ακόμα μια νίκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για νέα μάχη…

Η ομάδα του Τίμου Καβακά δείχνει πολύ δυνατή. Την περασμένη Κυριακή κυριάρχησε επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων, τον έπαιξε 90 λεπτά στο μισό γήπεδο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τελικά η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα. Πλέον, οι «βυσσινί» έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στον Τσικλητήρα. Οι Μεσσήνιοι έχουν μόλις ένα βαθμό στο πρωτάθλημα, από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Βάρδας. Πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα, που παίζει πολύ δυνατά έως και σκληρά μερικές φορές και ο Αστέρας προετοιμάζεται για μεγάλη μάχη. Περιθώρια για απώλεια βαθμών σε εντός έδρας παιχνίδι δεν υπάρχουν, προκειμένου ο αμαλιαδίτικος σύλλογος να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Τίμου Καβακά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος