FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μονόδρομος νίκης με Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 19-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιστρέφει ο Ντόμας, αμφίβολος ο Νικολόπουλος

Ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται την Κυριακή τη Ζάκυνθο για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής (ώρα έναρξης 4μ.μ.) και άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει, ώστε να μη μείνει πίσω βαθμολογικά.

Οι «πράσινοι» έχουν μέχρι στιγμής ένα βαθμό, λόγω και του δύσκολου προγράμματος στο ξεκίνημα και από την Κυριακή θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ζάκυνθος μπορεί να έχει προβλήματα, όπως τόνισε και ο προπονητής της μετά την καθαρή ήττα από τον Πανηλειακό, αλλά θα έρθει στη Βάρδα για να παλέψει, παίζοντας κλειστά.

Ο ΠΑΟΒ θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι του, εωσότου βρει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία και όσο πιο νωρίς έρθει το γκολ, τόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα πράγματα στη συνέχεια. Πάντως, οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο τρίποντο και το σίγουρο είναι πως το πάθος θα ξεχειλίζει.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Νικολόπουλο

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Ντόμας επιστρέφει από τιμωρία και θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Νικολόπουλου, που έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς (ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, στο ματς με την Καλαμάτα) και κάνει θεραπεία.

Απόντες θα είναι ο Λιόσης που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του και ο Σιδέρης που ξεκίνησε χθες τρέξιμο και θα είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι με τον Παλληξουριακό, στις 5 Νοεμβρίου (διακόπτεται για μια εβδομάδα το πρωτάθλημα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος