FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Η πιο μεγάλη ώρα

Ημερομηνία: 26-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παίζει αύριο στην Καλλιθέα με τον Εθνικό, με φόντο την άνοδο στη Football League

Την Κυριακή στις 5μ.μ. ο Αστέρας δίνει τον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα της σεζόν. Αντιμετωπίζει στο «Γρ. Λαμπράκης» της Καλλιθέας τον Εθνικό Περαιά, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ και με νίκη, εκτός απροόπτου, θα πάρει την άνοδο στη Football League. Το ματς της χρονιάς λοιπόν για τους «βυσσινί» που ισοβαθμούν στη 2η θέση με τον Εθνικό και θέλουν το τρίποντο για να μην μπουν σε σενάρια ισοβαθμιών, αναλόγως και την απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΟ για τον διακοπέντα αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο (αρκεί να μην τους αφαιρεθούν βαθμοί). Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό στα Σπάτα και ευελπιστεί να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο αύριο και να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ο τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος υπολογίζει στα πλάνά του τους  Γιώργο Μπουντόπουλο, Ματθαίο Μαρουκάκη και Νίκο Μπουζούρα, που εξέτισαν τις ποινές τους. Στον αντίποδα απών θα είναι ξανά ο Ντιέγκο Τόρες. Ο Ισπανός μέσος χρειάστηκε να φύγει εσπευσμένα την προηγούμενη βδομάδα για την πατρίδα του, εξαιτίας προσωπικού προβλήματος.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Κοντά στον Αστέρα θα είναι αύριο και πολλοί φίλοι του από την Αθήνα αλλά και την Αμαλιάδα, καθώς οργανώνεται εκδρομή με τιμή του εισιτηρίου 15-20 ευρώ, ανάλογα με την πληρότητα του λεωφορείου. Με ανακοίνωσή τους, οι φίλοι του Αστέρα τονίζουν τα εξής : «Ο Αστέρας Αμαλιάδας, αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 5μ.μ. τον Εθνικό Πειραιά, στο τελευταίο παιχνίδι των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Football League. Με νίκη η ομάδα, εξασφαλίζει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, ό,τι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι. Και περιμένει να διεκδικήσει αυτό που θα έχει κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, με την αξία της, την άνοδο. Εμείς, οι φίλαθλοι του Αστέρα, καλούμαστε να κάνουμε το χρέος μας και να σταθούμε πλάι στην ομάδα μας, στον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια. Να βρεθούμε πλάι στην ομάδα της καρδιάς μας και να τη βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη και τη δεύτερη θέση, να κάνει το άλμα για τη Football League. Οι φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας, οργανώνουν εκδρομή, για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6907 546528».

 

 

Γ΄ Εθνική

Το πρόγραμμα

Κυριακή-5μ.μ.

Εθνικός – Αστέρας

Ηρόδοτος-Αήττητος

 

Η βαθμολογία

(Σε 5 αγώνες)

Αήττητος (6-5)  8

Αστέρας (6-8)   6

————————

Εθνικός  (5-5) 6

Ηρόδοτος  (5-4)  4

*Εκκρεμεί ο αγώνας Αστέρας-Ηρόδοτος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος