FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Αήττητος Σπάτων 1-2: Δυσκόλεψε η άνοδος

Ημερομηνία: 03-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το χθεσινό παιχνίδι στο Στάδιο Αμαλιάδας.

Ο Αστέρας γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς στα πλέι-οφ-Δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπαρμπαρούση στο 30΄

Ο Αστέρας, στο ντεμπούτο του Θοδωρή Γκάτζιου στον πάγκο, δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ κόντρα στον Αήητητο Σπάτων, στο στάδιο Αμαλιάδας. Γνώρισε την ήττα με 2-1 και η υπόθεση άνοδος δυσκόλεψε αρκετά, καθώς Ηρόδοτος και Αήττητος έχουν 4 βαθμούς, ο Εθνικός  2 και ο Αστέρας είναι χωρίς βαθμό (την άνοδο παίρνουν οι δύο πρώτες).

Το παιχνίδι της Αμαλιάδας, το οποίο διεξήχθη παρουσία 700 περίπου φιλάθλων, ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Αστέρα καθώς μόλις στο 5ο λεπτό έγινε το 0-1. Ο Τσιλιγκίρης πέρασε ανενόχλητος τρεις παίκτες από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε στην απέναντι γωνία, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα των Σπάτων. Μετά την ψυχρολουσία ο Αστέρας ανασυντάχτηκε και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Στο 16΄ ο Κέρι σούταρε από αριστερά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, έφτασε στον Μπαρμπαρούση που τετ-α-τετ με τον Μιχελή, δεν κατάφερε να τον νικήσει (απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Αήττητου). Στο 30΄ έγινε η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα. Ο Μπαρμπαρούσης διεκδίκησε τη μπάλα από τον Ηρακλή, ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής Γκάμαρης από την Αθήνα δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Στο 36΄ ο Μπαρμπαρούσης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ηρακλής στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς την εστία, αλλά ο Μιχελής εκτινάχτηκε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Και στο 45΄ ο Μπουζούρας σέντραρε, ο Μιχελής έδιωξε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Μπουντόπουλο που έπιασε μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ισοφάρισε αλλά 1-2 στην αντεπίθεση

Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά για την ανατροπή, αλλά ο Αήττητος είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στη μεγάλη περιοχή. Στο 53΄ σέντρα του Τόρες από δεξιά, κεφαλιά του Μπανούση πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 65΄ έγινε το 1-1 από μια στημένη φάση. Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Παγώνης με άπιαστη κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Με την ψυχολογία υπέρ τους πλέον, οι «βυσσινί» άσκησαν ακόμα περισσότερη πίεση και στο 74΄ και 76΄ έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπαρμπαρούσης και ο Κυριάκος σούταραν άουτ μέσα από την περιοχή. Και κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 77΄, ο Αήττητος σε μια γρήγορη αντεπίθεση (4 εναντίον 2), σκόραρε με δυνατό σουτ του Καλογέρη (1-2). Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Αστέρα δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και απείλησαν μόνο στις καθυστερήσεις με ένα απευθείας φάουλ του Κέρι που πέρασε λίγο άουτ.

Καλύτεροι από τον Αστέρα οι Ενγκουέμ, Παγώνης, ενώ από τους νικητές οι Τσιλιγγίρης, Χριστοφιλέας, Καλογέρης. Την προσεχή Κυριακή ο αμαλιαδίτικος σύλλογος θα υποδεχτεί τον Εθνικό, σε ένα ματς χωρίς αύριο…

 

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Μπουζούρας (66′ Κυριάκος), Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες (80′ Σταθάτος).

Αήττητος: Μιχελής, Μουστάκης, Κολλαράς, Ηρακλής (70′ Μωυσιάδης), Χριστοφιλέας, Ρουσάκης (10′ λ.τ.Γκούμας-69′  Φαρινόλα), Νικλιτσιώτης (80′ Βιδάλης), Κατσικογιάννης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Καλογέρης.

 

Φωτογραφία: Γιάννης Σπυρούνης

Γ΄ Εθνική (Πλέι-οφ)

Τα αποτελέσματα

Αστέρας – Αήττητος  1-2

Εθνικός-Ηρόδοτος 0-0

 

Η βαθμολογία

(Σε 2 αγώνες)

Ηρόδοτος  3-0  4

Αήττητος 3-2  4

—————————

Εθνικός 1-1 2

Αστέρας 1-5   0

 

Επόμενη αγωνιστική

Αστέρας – Εθνικός

Αήττητος-Ηρόδοτος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος