FOLLOW US: facebook twitter

Από το Στρούσι στην Ανδραβίδα με ποδήλατο

Ημερομηνία: 09-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 12η Ποδηλατοδρομία από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Με παρά πολλές συμμετοχές και με μεγάλη επιτυχία από μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες που διάνυσαν με όρεξη και πολύ κέφι την διαδρομή Στρούσι- Ανδραβίδα, πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή το πρωί,  η 12η ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε ο εκπολιτιστικός σύλλογος Στρουσίου «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»,  ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και το Ν.Π Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου.

Μια ποδηλατοδρομία που έχει γίνει πλέον θεσμός, μια διαδρομή συνεργασίας και αγάπης.  Στην εποχή μας η χρήση του ποδηλάτου αυξάνεται για τις μετακινήσεις και την άσκησή μας και τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες ποδηλατοδρομίες διοργανώνονται παντού με συμμετοχές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ειδικά τώρα την Άνοιξη που προσφέρεται και ο καιρός και η φύση γύρω μας είναι μαγική.

Η εκκίνηση  για την 12η Ποδηλατοδρομία Στρούσι- Ανδραβίδα, δόθηκε πανηγυρικά στις 10.15 το πρωί στο Στρούσι κάτω από μια πολύ όμορφα διακοσμημένη  με λουλούδια λόγω της άνοιξης αψίδα,  από τον δήμαρχο κ. Ναμπίλ Μοράντ, όπου ένα πλήθος ανθρώπων όλων των ηλικιών, πολλά ήταν και τα παιδιά και ολόκληρες οικογένειες, που καβάλησαν τα ποδήλατά τους για να χαρούν την διαδρομή, να γυμναστούν και να νοιώσουν ευεξία.

Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν και οι Ποδηλάτες Ανδραβίδας, που διάνυσαν την 51η ποδηλατοδρομία τους, αφού κάθε Κυριακή, οργανωμένα, έχουν καθιερώσει να κάνουν διάφορες διαδρομές με τα ποδήλατά τους.  Μάλιστα όλοι οι συμμετέχοντες πήραν και από έναν λαχνό, συμμετέχοντας έτσι στην κλήρωση που έγινε μετά το τέλος της πεζοπορίας με δώρο ένα ποδήλατο, αλλά και έναν αναμνηστικό έπαινο για την συμμετοχή τους.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1494317224945-94a80d0a-7121-8″ include=”26242,26241,26240,26239,26238,26236,26235″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot