FOLLOW US: facebook twitter

Αποφασισμένος με Αχαϊκή

Ημερομηνία: 04-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Αστέρας στοχεύει σε νέα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

O Αστέρας περιμένει με άγριες διαθέσεις αύριο στις 3μ.μ.  την Αχαϊκή, για την 21η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Λάζαρου Σέμου  με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, απέχει πλέον οχτώ βαθμούς από την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό και στοχεύει ψηλότερα από τη 10η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Η Αχαϊκή  του Ηλείου τεχνικού Αλέξη Γαβριλόπουλου, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του Αστέρα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και την επικράτηση στα πέναλτι επί της Παναχαϊκής, στον τελικό Κυπέλλου του 3ου Ομίλου. Ο Αστέρας όμως είναι εξίσου δυνατός πλέον. Έχει ενισχυθεί μεταγραφικά, είναι πιο συμπαγής και αν παρουσιάσει το πρόσωπο του τελευταίου μήνα, είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Απών θα είναι τελικά ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στον αγώνα με το Φωστήρα, όπως και ο Λούγκος που είχε αποβληθεί.

Το ματς με την Αχαϊκή και οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, έχει κινητοποιήσει τον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα και θα δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο αύριο. Οι οργανωμένοι του Αστέρα αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία, έχοντας να συναγωνιστούν σε φωνή τους «Ισοβίτες» της Αχαϊκής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος