FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 4 Μαρτίου

Ημερομηνία: 04-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

dance-life-steps

Σεμινάριο Paso Doble & Rumba από τη «Dance LifeSteps»

Για τρίτη φορά στην Ακαδημία Χορού της κυρίας Πολίτη θα βρεθεί ο Φάνης Λεονάρδος! Χορευτής και χορογράφος με απεριόριστη εμπειρία και γνώση στο International Style, έρχεται στην πόλη μας, δίπλα σε μια καταξιωμένη χορογράφο του τόπου μας για ένα δίωρο σεμινάριο γεμάτο γνώση και χορό στα είδη Paso Doble και Rumba.  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο της Ακαδημίας «Dance LifeSteps» στην οδό Κουντουριώτη 3, το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρες 6 έως 8 το απόγευμα. Πληροφορίες και κατοχύρωση θέσεων στο τηλέφωνο: 26210-30313.

siatsou-anasa-zwis

Εργαστήρι Σιάτσου στην «Ανάσα Ζωής»

Το «Anasa yoga studio» σε συνεργασία με το «Zen Garden Amaliada» σας προσκαλεί σε ένα εργαστήρι ολιστικού Ιαπωνικού μασάζ Σιάτσου, που διεξάγεται το Σάββατο στις 5.30 στην «Ανάσα Ζωής». Κάνοντας μαλάξεις, πιέσεις και διατάσεις στο σώμα θα μάθουμε μερικές πολύ απλές αλλά αποθεματικές τεχνικές, τις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε στα οικεία μας άτομα. Το εργαστήρι αυτό δεν απαιτεί προηγουμένη εμπειρία, απευθύνεται και σε αρχάριους. Θα εισπράξετε αλλά και θα μεταδώσετε μια βαθιά απελευθερωτική και χαλαρωτική εμπειρία. Το σιάτσου καταπολεμά το άγχος, την κούραση, χρόνιους  πόνους. Ψυχοσωματικές ασθένειες, παθήσεις του αυτονόμου νευρικού συστήματος όπως: αυπνίες, δυσκοιλιότητα. δυσπεψία, πονοκέφαλους, νευρική κατάπτωση, παθήσεις αρθρώσεων και μυών. Βοηθά στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και τις ενδοκρινικές λειτουργίες. Χρειάζεται να φοράτε ανετά ρούχα ,και την καλή σας διάθεση για προσφορά και δεκτικότητα! Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ: 6973862757 (Αμαλία).

 paidiki-skini-xansel-gretel-purgos

Η θεατρική παράσταση «Χάνσελ & Γκρέτελ» στον Πύργο

Το γνωστό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, το Σάββατο 4 Μαρτίου (ώρες 5.30 & 7.30) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Πύργου. Η εν λόγω παιδική σκηνή επισκέπτεται την πόλη μας για 11η συνεχή χρονιά, πάντα με μεγάλη επιτυχία, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η πρεμιέρα του έργου το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα γίνεται στη πόλη μας!

Η σκηνοθεσία είναι του Χάρη Ρώμα, ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το παιδικό θέαμα ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου μαζί με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Το έργο έντυσε μουσικά ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώ τους ηθοποιούς χορογράφησε ο μοναδικός Φώτης Μεταξόπουλος.

room-kofos

Ο Κωνσταντίνος Κουφός στο «Room»

Κωνσταντίνος Κουφός: O PersonaS πίσω από το «Τίκα Τάκα» των 20.000.000 views στη σκηνή του «Room»! Ο 27χρονος Κερκυραίος, ήταν dj σε μπαράκια και κλαμπ της Κέρκυρας, μέχρι που μια ανάρτηση ενός κομματιού στο κανάλι του στο YouTube του άλλαξε τη ζωή και τον έφερε στο «Κέντρο Αθηνών» να τραγουδά στο πλευρό του Νίκου Βέρτη. Ο PersonaS -κατά κόσμον Κωνσταντίνος Κουφός- κατάφερε με το επικό «Τίκα Τάκα Τίκα Τακ» από το τραγούδι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» να φτάσει τα 20 εκατομμύρια views. Αυτό τον πολλά υποσχόμενο νέο θα απολαύσουμε το Σάββατο στο «Room» στην Αμαλιάδα στις 11!

deus-into-the-freqz

 Into the Freqz στο «Deus ex musica»

Από  Downtempo και Deep Electronica σε Futuristic Psy Techno και Dark Progressive ρυθμούς θα παίξει αυτό το Σάββατο 4 Μαρτίου το  «Deus ex Μusica». Συντονιστείτε τα μεσάνυχτα και ελάτε όλοι σε μια εναλλακτική μουσική βραδιά! Στα decks: 00:00 – 02:00 ISTIN , 02:00 – 04:00 ο JOHNNY KINTZ και 04:00 – 06:00 ο SMOKCID!

 depot

Mainstrean night στο «Depot»

Το Σάββατο το «Depot» διοργανώνει με την υποστήριξη των 1ου & 2ου ΓΕΛ Πύργου ένα Μainstrean party για να παραμείνουμε σε εορταστικό κλίμα και μετά τις Αποκριές. Η νεανική χαρά και διασκέδαση δε συγκρίνεται σε διασκέδαση με καμία άλλη για αυτό και τα ΓΕΛ θα συμβάλουν μαζί με όλους όσους προσέλθουν στο να εκτοξευθεί το πάρτι. Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να είστε όλοι εκεί!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος