FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τους «καθάρισε» ο ρέφερι!

Ημερομηνία: 02-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Χαλκιδαίος ρέφερι Λάμπρου, καθάρισε τους «βυσσινί» στο β΄ ημίχρονο με τις αποφάσεις του και πλέον τους έχει βάλει με την πλάτη στον τοίχο με τις δύο κόκκινες! Κι αν ο Μαρουκάκης χτύπησε τον αντιαθλητικό Κανδηλάκη, που έπεσε φαρδύς και πλατύς στο έδαφος, για να… σηκωθεί ακμαίος, μετά την κόκκινη, ο Ρόβας απεβλήθη με μια δεύτερη κίτρινη σε κρίσιμο σημείο του αγώνα. Δεν είδαμε τόσο ευκρινώς τη δεύτερη, αλλά η πρώτη κίτρινη ήταν ανύπαρκτη! Πέντε κίτρινες (2-3) στο α΄ μέρος ήταν πολλές από το ρέφερι σε ένα ματς αρκετά ήσυχο. Καλύτερα ξέρει ο Χανιώτης παρατηρητής διαιτησίας Βασσάλος, γιατί αυτοί, συνήθως, καλύπτουν τους ρέφερι. Είναι τέλος σημαντικό ότι οι βοηθοί Ζήδρας και Μαρία Δέτση ήταν εξαιρετικά καλοί. Αυτά για την ιστορία.

 

Μπροστά τώρα ο Αήττητος!

Τώρα μπροστά οι «βυσσινί» έχουν τον Αήττητο που καλούνται πάση θυσία να νικήσουν, ώστε ο αγώνας τους ως τώρα να μην πάει στράφι. Ο Θοδωρής  Γκάτζιος που αντικατέστησε χθες το Σούλη Παπαδόπουλο, καλείται να διαφοροποιήσει ελαφρώς την ομάδα. Να αντικαταστήσει το Ρόβα και να την κάνει επιθετικότερη, χωρίς όμως τον τιμωρημένο Μαρουκάκη. Ο κόσμος να έρθει σήμερα στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

 

Με ανατροπή και Μπράβο!

Αφού κινδύνευσε και με δεύτερο γκολ μετά το 0-1, η Νίκη δάμασε τον Ενιπέα στο Τραγανό και τώρα πάει για μια ισοπαλία το Σάββατο στο Λαντζόι. Ατύχησε η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα, με τον πρωταγωνιστή Τσαντίλη να «δέσει» το ματς και στην επανάληψη με μια αλλαγή ο Σπύρος Αντωνόπουλος (Καλογερόπουλος αντί Παρασκευόπουλου) γύρισε το παιχνίδι. Όχι απλώς το γύρισε αλλά το πήγε τούμπα (3-1). Αυτό ο μικροσκοπικός παίκτης έδωσε πνοή στην ομάδα. Με οδηγό τον Μπράβο (κορυφαίος) και τους Γεωργιόπουλο (δύο γκολ) και Δούλο (κι αυτός στην επανάληψη) κέρδισαν το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε ύμνους και τραγούδια, χαρές και πανηγύρια για τη νίκη. Όμως υπάρχει λίγος δρόμος ακόμη.

 

Η έμπνευση του Γ. Λαγού

Η έμπνευση του Γ. Λαγού να βάλει στην επανάληψη φουνταριστό τον Μπουρλάκη, οδήγησε τους «μελανόλευκους» σε μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Έτσι, όχι μόνο ισοφάρισε το γκολ του πανούργου Μπακατσέλου, με το οποίο μόλις στο 3΄ αιφνιδίασε ο Ξενοφών, αλλά και πήρε και τη νίκη (2-1). Η ομάδα της Κρέστενας χωρίς τον ηγέτη της (Μιλοσέσκι), παραδόθηκε στην επανάληψη, αφού μόνο ο Κουτρουμπής και ο Πλατανίτης στάθηκαν επάξια. Ο Μπουρλάκης που πέτυχε το γκολ της νίκης, ο Μηλαδόπουλος και ο Λιούρης είχαν επαινετή απόδοση από τους «αετούς».

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

«Σφαγείο» τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ της Α΄ τοπικής που ξεκίνησαν το Σάββατο. Είχαμε στα πλέι-οφ ανατροπές στο σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι (Ξενοφών-Ενιπέας) προηγήθηκαν στο α΄ ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έχασαν το παιχνίδι από Δόξα και Νίκη. Τώρα αυτές οι δύο ομάδες πάνε για μια ισοπαλία στα σαββατιάτικα παιχνίδια, ώστε να παίξουν στον τελικό!

*Στράφι πήγαν τα ρεπορτάζ. Ουδείς ανέφερε πως ο Μιλοσέσκι ήταν τραυματίας και δεν θα αγωνιζόταν. Διαβάζαμε δηλώσεις, αναλύσεις κλπ., αλλά τίποτε για τον κορυφαίο παίκτη της Κρέστενας!

*Όπως στο β΄ γύρο, που είχε νικήσει 2-0 στα Καβάσιλα, η Α.Ε. Πηνείας έτσι και προχτές νίκησε 2-1 και τώρα θέλει μια νίκη ή δύο ισοπαλίες να «καθαρίσει» την παραμονή που μοιάζει με… λαχείο, όπως ήρθαν τα πράγματα και ο ιστορικός Ατρόμητος που ξέμεινε από… ρευστό, επανέρχεται στην Α2. Αν τελικά πέσει οι κόποι και οι αγώνες μιας διετίας πάνε στράφι.

 

Πρόβα τίτλου ο Αίας στην Α2

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε ο Αίας στα πλέι-οφ ανόδου. Δάμασε τον  Κένταυρο στη Μαγούλα 3-1 και ήδη πήγε στους 15 βαθμούς, διπλάσιους απ’ όσους έχει το Γούμερο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τα τρία γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα πέτυχαν οι Κωστόπουλος, Γαλάνης και Γκίνης, ενώ για την ομάδα του Γ.Καριώρη σκόραρε ο πρώτος γκολεαντόρ της Α2, Σάκης Στροφύλλας.

*Μιλώντας με τον παράγοντα Κώστα Καραμιχάλη για το μέλλον του Αίαντα στην Α1, διαπιστώσαμε την εμπιστοσύνη όλων στον πρόεδρο, Θανάση Θεοδόση, ο οποίος λογικά θα πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας στην ανώτερη κατηγορία, με την προϋπόθεση πως θα βοηθήσουν όλοι στη Γαστούνη.

 

Πρώτη νίκη του Ιφίτου στη Β΄

Συνεχίστηκαν οι αγώνες πλέι-οφ της Β΄ τοπικής μια πολύ δύσκολη διαδικασία καθώς οι ομάδες δίνουν δύο αγώνες την εβδομάδα και δυσκολεύονται αφάνταστα να βγουν πέρα. Προχτές ο Ίφιτος Καλυβίων για τον οποίο τόσος ντόρος έγινε πρόσφατα, πέτυχε στον Κακόβατο την πρώτη του νίκη (3-4). Φοβερή διακύμανση στο σκορ κι ο αγώνας κρίθηκε στο 90΄ με πέναλτι του Αλεξόπουλου. Ο Ίφιτος άνοιξε το σκορ με τον Τσουραπά, ενώ σκόραραν ακόμη οι Καλογερόπουλος, Γεωργόπουλος. Ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι με τον Ευθυμίου, ενώ τα τρία γκολ σημείωσαν οι Καρέτσος, Σκρεμύδας (πέναλτι) και Λαμπρόπουλος. Πανδαισία ποδοσφαιρική με επτά γκολ.

 

Καλό μήνα!

Αφού χτες πιάσατε το Μαγιόξυλο, η στήλη σας εύχεται καλό μήνα. Η 9η του Μάη έρχεται!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος