FOLLOW US: facebook twitter

Θ. Γκάτζιος: «Το βάρος στην ψυχολογία»

Ημερομηνία: 02-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Αστέρα, ο Θοδωρής Γκάτζιος, στάθηκε στην ψυχολογική ανάταση που πρέπει να υπάρξει ώστε η ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το όνειρο της ανόδου. «Είναι ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση που μου έγινε από τον Αστέρα, να αναλάβω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή την ομάδα. Η πρόταση αυτή προέρχεται από έναν άνθρωπο με τον οποίο παλέψαμε αντίπαλοι για την πρώτη θέση, μια ολόκληρη χρονιά. Είναι αναγνώριση για μένα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω και εγώ ώστε ο Αστέρας  να ανέβει στη Β΄ Εθνική. Δεν έχω κανένα μαγικό ραβδάκι στην παρούσα φάση. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε, δίνοντας κυρίως έμφαση στην ψυχολογία και βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αισιοδοξώ, γιατί ξέρω την ομάδα του Αστέρα. Έχει καλούς παίκτες, είχε έναν καλό προπονητή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Γίνονται αλλαγές και καλούμαι τώρα εγώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

*Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ρόβας, Μαρουκάκης (αποβλήθηκαν στη Ν. Αλικαρνασσό), αλλά και ο Κασνέτση που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα.

Δ. Αρβανίτης: «Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής»

Ο αρχηγός του Αστέρα, Δημήτρης Αρβανίτης, λίγο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ενόψει του σημερινού παιχνιδιού και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας: «Αύριο (σ.σ. σήμερα)  παίζουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα πλέι οφ. Κάναμε ένα ξεκίνημα το οποίο ούτε κι εμείς το θέλαμε. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρίθηκε ένα παιχνίδι από ένα σημείο και μετά από ένα λάθος του διαιτητή. Όμως συνεχίζουμε. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος. Αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι Θέλουμε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής, για να πάρουμε τη νίκη και να γίνουμε ξανά φαβορί για την άνοδο. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη».

Κάλεσμα και από τη διοίκηση

Αλλά και η διοίκηση του Αστέρα, μέσω ανακοίνωσής της, απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα στο γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη.

Η ανακοίνωση έχει τίτλο «Την Τετάρτη μιλά η «καρδιά του Πρωταθλητή», μιλά η έδρα» και αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαστε Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές δεν λυγίζουν ποτέ… Την Τετάρτη στις 5μ.μ., η ομάδα μας υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων για τα μπαράζ ανόδου στη Football League. Από το παιχνίδι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανένας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και να σπρώξει τα 11 παλικάρια του Αστέρα στη νίκη. Μια νίκη η οποία θα μας βάλει γερά στο παιχνίδι της ανόδου.  Την Τετάρτη, 2 Μάη, όλοι στο γήπεδο. Ο Αστέρας μας καλεί, ο Αστέρας μας έχει ανάγκη. Είμαστε Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές ποτέ δεν «λυγίζουν»…
Την Τετάρτη όλοι στο γήπεδο…».

 

Γ΄ Εθνική (Πλέι-οφ)

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 2/5-Ώρα 5μ.μ.

Αστέρας – Αήττητος

Εθνικός-Ηρόδοτος

 

Η βαθμολογία

(Σε 1 αγώνα)

Ηρόδοτος  3-0  3

Εθνικός 1-1 1

—————————

Αήττητος 1-1  1

Αστέρας 0-3 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος