FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Πανηλειακός του άμεσου μέλλοντος

Ημερομηνία: 17-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με συνεχόμενα σχόλιά μας καλύψαμε τον Πανηλειακό 2017-2018 στα φιλικά, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήδη η αγωνιστική χρονιά αποτελεί παρελθόν. Μπροστά μας φαντάζει το μέλλον και τι δέον γενέσθαι. Μαθαίνουμε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των «Πυρσών» έχουν ξεκινήσει για το εύρος του οικονομικού θέματος, το οποίο κυριαρχεί. Πληροφόρηση δεν έχουμε καθώς οι ανακοινώσεις έπονται των αποφάσεων. Υπάρχουν προφανώς δυσκολίες. Το άμεσο μέλλον θα δείξει, καθώς κάποιοι παίκτες έχουν ήδη προτάσεις.

* Έπειτα υπάρχουν εξελίξιμοι παίκτες που ανήκουν στον Πανηλειακό και είναι περιουσιακό του στοιχείο. Φέτος θα πρέπει όλοι αυτοί να πάρουν χρόνο συμμετοχής περισσότερο ή να ενταχτούν στο δυναμικό της ομάδας για τα καλά. Οι Κατελούζος, Βουργουντζής, Γιαννακόπουλος, Πρέντι, Κόκκινος.

*Θέλουμε να επισημάνουμε και τον παράγοντα «φίλαθλοι». Είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν στηρίχτηκε από το φίλαθλο κοινό. Με εξαίρεση τους αγώνες με Αστέρα, Καλαμάτα, Βλαχιώτη κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο τους αγώνες με Παναρκαδικό, Αχαϊκή και ίσως τα Βραχνέικα, στους υπόλοιπους αγώνες με Παναρκαδικό, Αχαϊκή και ίσως τα Βραχνέικα, η συμμετοχή των φιλάθλων ήταν πενιχρή και αντιστρόφως ανάλογη της αξίας της ομάδας. Χωρίς φιλάθλους η ομάδα δεν πάει πουθενά!

 

Η απόφαση για τον διακοπέντα

Τα χειρόγραφά μου τα παραδίνω νωρίς στην εφημερίδα, γι’ αυτό κάποιες αποφάσεις δεν τις προλαβαίνω. Έτσι, ακολουθώντας την… πεπατημένη γράψαμε πως «η Πειθαρχική της ΕΠΟ θα αργήσει να αποφασίσει». Αυτό, γιατί κατά πάγια τακτική της αυτό έκανε. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα Αχαϊκή-Βλαχιώτης της 1/4 έβγαλε απόφαση μετά από 50 μέρες!

*Ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση. Λέτε η απόφαση να βγει αυθημερόν; Ίδωμεν!

*Θα τελειώσω με το ιστορικό παιχνίδι Αστέρα-Ηροδότου. Το παλικαράκι από τα Γιάννενα, που έπαιζε φουλ Ηρόδοτο, εκτός από το καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε στο 35΄ υπέρ του Αστέρα, νωρίτερα μια ανατροπή πάλι του Κέρι που έγινε μέσα στην περιοχή, το έδωσε φάουλ απ’ έξω. Ακόμη έδωσε κίτρινη κάρτα και στον Μπουζούρα, ο οποίος ήταν στον πάγκο.

*Οι παίκτες του Αστέρα, Μαρουκάκης και Μπουντόπουλος που όφειλαν μια αγωνιστική, δεν εκτίουν, επειδή ο αγώνας με τον Ηρόδοτο διεκόπη! Άραγε θα αγωνιστούν με τον Αήττητο; Ιδού το ερώτημα.

*Στον πάγκο με Ηρόδοτο ήσαν: Μπουζούρας, Αντωνόπουλος, Σταθάτος, Λέτσο, Παπαπέτρου, Κυριάκος, Μπουτσικάκης…

 

Αγωνιστικός χώρος-καρμανιόλα

Με αυτό τον τίτλο διαβάσαμε αλλού σχόλιο για το γήπεδο Γουμέρου. Στο σχόλιο επισημαίνεται η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σε ένα ακόμη γήπεδο του Δήμου Πύργου! Το ωραίο είναι ότι στο σχόλιο γίνεται λόγος για την παρουσία στον αγώνα, ως εκπροσώπου της Διοργανώτριας του προέδρου αυτής! Αλήθεια, τι… φρούτο  είναι αυτό, να πηγαίνουν στους αγώνες πλέι-οφ της Α2 εκπρόσωποι της Διοργανώτριας. Άραγε τι ρόλο παίζουν; Είναι υπερπαρατηρητές άραγε; Συντάσσουν έκθεση; Αμείβονται;  Απλά ερωτήματα…

*Μα να μην απαντούν από τη Διοργανώτρια είναι ό,τι χειρότερο. Δεν υπάρχει επιτροπή δημοσίων σχέσεων; Και αν υπάρχει ποιο ρόλο παίζουν;

 

Μεγάλες νίκες Γεράκι, Βρίνα

Επιβεβαιώνοντας την αδιαφιλονίκητη ισχύ τους ο Εθνικός Γερακίου και ο Κεραυνός Βρίνας αντάμα πέτυχαν άλλη μια νίκη και έχουν ήδη κερδίσει την άνοδό τους στην Α2. Για την τρίτη θέση ο άλλος Κεραυνός του Χειμαδιού έχει τον πρώτο λόγο.

*Η Βρίνα πέτυχε μεγάλη νίκη στον Κακόβατο με γκολ από τους Μαστορόπουλο, Κιάμο.

*Νίκη ελπίδας και από τον Άφοβο επί του Ιφιτου Καλυβίων με γκολ από τους Τζούβαλη και Χρηστάκη Αγγελόπουλο.

*Να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος του Άφοβου Βροχίτσας, Πάνος Κοτσιλίμπας, είναι ανάμεσα στους εκλεγέντες κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας δημοκρατίας. Του δίνουμε συγχαρητήρια!

 

Άνετη παραμονή και τίποτε άλλο

Ο Α.Ο. Χάβαρι τερμάτισε στην ενδέκατη θέση με 31 βαθμούς. Πέρυσι ήταν 13ος, αλλά στις 18 ομάδες. Ουσιαστικά για δεύτερη συνεχή χρονιά πέτυχε την παραμονή του και μάλιστα άνετα. Άργησε να οργανωθεί και είχε αλλαγές στο δυναμικό. Πρόεδρος ανέλαβε ο Κ. Παπαλεωνίδας και προπονητής ο πετυχημένος Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Έφυγε ο τερματοφύλακας Ρούνης, το Γενάρη αποχώρησαν οι Σταυρούλιας, Μπελεκούκιας. Αυτές οι αλλαγές επηρέασαν την ομάδα, η οποία στηρίχτηκε στον άλλο Ρούνη, τον Κώστα και τον Μπατζακόπουλο που πέτυχε 11 γκολ και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ των μελανόλευκων. Η ομάδα είχε άλλη μια χρονιά πετυχημένη πορεία, με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 17 ήττες.

*Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στο Χάβαρι από τον Ενιπέα στη δεύτερη φάση.

 

Αξίζει κάτι καλύτερο ο Ηλειακός

Ο Ηλειακός Λεχαινών ξεκίνησε με πρόεδρο τον Α.Αλεξανδρόπουλο  και προπονητή το Δημήτρη Κουρή. Η απογοητευτική αρχή δεν τρόμαξε το Δ.Σ.. Η αποχώρηση του Κουρή, που στη φάση αυτή είχε τεράστια προσφορά, έφερε στην ομάδα το φέρελπι προπονητή, Μιχάλη Παπουτσή. Ο τελευταίος, με πειθαρχία και το άβατο των αποδυτηρίων, έσωσε αγωνιστικά τη χρονιά. Η άνετη παραμονή το μαρτυράει. Η ομάδα πέτυχε 7 νίκες, 9 ισοπαλίες κι έχασε 14 φορές, αφού ενισχύθηκε το Γενάρη με τον Καφούσια (5 γκολ) και το Μουσερή. Πρώτος σκόρερ ο Παναγόπουλος με 8 γκολ. «Σημαία» της ομάδας ο Γιάννης Κράγκαρης (7 γκολ). Καλύτερος νέος παίκτης ο Μαράτος.

*Ο Ηλειακός είναι μεγάλο και ιστορικό κλαμπ στην Ηλεία και δεν του ταιριάζει η 12η θέση στην κατάταξη, ενώ πέρυσι ήταν όγδοος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος