FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με λογική παρασκηνίου

Ημερομηνία: 14-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάθε χρονιά τα ίδια με τις συμμετοχές των ομάδων. Η Διοργανώτρια ορίζει ημερομηνία λήξης, αλλά συνάμα κολλάει μια διήμερη ή τριήμερη παράταση (ανάλογα). Από τη συνήθεια αυτή δεν ξέφυγε ούτε φέτος. Πάλι τα ίδια και τα ίδια. Κανένα κύρος, καμία σοβαρότητα. Μια τσαπατσουλιά σε όλα. Μα αυτό που γίνεται την τελευταία μέρα, δεν μπορεί να γίνει την προηγούμενη.

*Μην ανησυχείτε μετά την Παναγιά, θα ξέρουμε από τις 16 ομάδες πόσες δήλωσαν συμμετοχή!

 

Έβαλαν μυαλό

Επιτέλους έπειτα από δύο χρόνια, διόρθωσαν το αίσχος με τα πλέι-οφ. Αφού, λοιπόν, βγήκε  ο Κώστας Φωτόπουλος κι έδωσε συγχαρητήρια στη Διοργανώτρια, τι απομένει να γράψουμε εμείς. Επιτέλους έβαλαν μυαλό. Πάντως το σύστημα είναι… δανεισμένο. Έστω κι έτσι… Για διευκόλυνση έβαλαν και τη σειρά των αγωνιστικών. Εκεί στα πλέι-άουτ μόνο να διορθώσουν την παράλειψή τους…

 

Η προκήρυξη που άργησε

Στην ΕΠΣ την προκήρυξη την είχαν κουβεντιάσει στις 23 του Ιουλίου, αλλά την έδωσαν στη δημοσιότητα δύο μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην Α΄ τοπική! Άρα κάποια σωματεία είχαν δίκιο να ζητούν παράταση, ώστε να την μελετήσουν. Κανένας εν τέλει δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί οι συμμετοχές να λήγουν στις 10 Αυγούστου και όχι στις 27 Αυγούστου;

 

Κόντρα στην ΕΠΟ

Η Διοργανώτρια έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με την ΕΠΟ στο θέμα των προπονητών,  αφού δεν εφαρμόζει τον Κανονισμό της Διοργανώτριας ΕΠΟ και τις κυρώσεις που προβλέπονται στην περίπτωση που τα σωματεία Α΄ Κατηγορίας δεν τον τηρούν π.χ. πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε αγώνα.

 

Η μείωση των σωματείων

Δεν υπήρξε ούτε ένα μήνυμα πως επέκειτο από την ΕΠΣΗ μείωση των σωματείων της Α΄ τοπικής από 16 σε 14. Αδιανόητο, για μια μεγάλη ΕΠΣ, όπως διατείνεται ο ίδιος ο πρόεδρος! Δεν υπήρξε ούτε μια σκέψη, ούτε μια δήλωση κι όμως έγινε κι αυτό. Δεν είναι μόνον η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα. Είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν παράγοντες ικανοί να στηρίξουν το ποδόσφαιρο. Είναι ότι γίνεται αφαίμαξη των σωματείων με παραπάνω έξοδα, όπως οι παρατηρητές διαιτησίας και η αποζημίωση αυτή καθ΄ εαυτή της διαιτησίας.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος