FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Και τώρα οι άδειες των γηπέδων

Ημερομηνία: 24-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Και πάνω στην ανακατωσούρα, στην αναμπουμπούλα, στις κληρώσεις επί κληρώσεων για πλέι-οφ σε όλες τις κατηγορίες, έτσι για να γίνεται ντόρος, ιδού η φαεινή ιδέα της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων (όπως λέγεται): ζητούν από τα σωματεία να έχουν άδεια οικοδομική κλπ. του γηπέδου τους!

*Ναι, αλήθεια, τώρα τη ζητούν στη διαδικασία των πλέι-οφ, ώστε να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους. Και τρέχουν οι παράγοντες να βρουν άκρη. Μαζεύουν χαρτιά, ενώ οι δήμοι νίπτουν τα χέρια τους. Όχι θα κάτσουν να σκάσουν. Το θέμα των αδειών είναι χρόνιο και η ΕΠΣΗ, ενώ αδυνατεί να πράξει κάτι όλη τη χρονιά, τώρα στο παραπέντε έρχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στα σωματεία.

 

Απογοήτευση στη γυναικεία ομάδα

Είμαστε κάπου 200 φίλαθλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου μαζί με οπαδούς της ομάδας της Αγ. Παρασκευής και φύγαμε απογοητευμένοι από την άδικη ήττα του Πανηλειακού. Αφήσαμε κατηφείς το Στάδιο Πύργου και τις παίκτριες της «Σάντα» να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Οι παίκτριες του Πανηλειακού εδικαιούντο τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά δεν πήραν τίποτε. Τα πλήρωσε κι ο Αχαιός ρέφερι Κ. Ανδριανός, που έδινε εύκολα σφυρίγματα στις Αθηναίες. Κορυφαία η Ασπασία  Μπιρίτη, ενώ η Καπαρέλη που την ακολούθησε είχε δοκάρι! Ο κόουτς Κώστας Μπακάλης απείχε του αγώνα για προσωπικούς λόγους, όπως μας είπε. Την ομάδα κοουτσάρισε ο κ. Γκότσης. Θεωρούμε άδικο το 0-1…

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τέλος και το φετινό «κολοβό» πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής. Επανέρχονται στην Α2 ο Εθνικός Αμπελοκάμπου που για δικούς του λόγους δεν αγωνίστηκε. Θα τον ακολουθήσει ακόμη μια ομάδα: Είτε ο Ατρόμητος Καβασίλων είτε η Α.Ε. Πηνείας, που θα παίξουν μεταξύ τους στους λεγόμενους αγώνες πλέι-άουτ!

*Για την τελευταία αγωνιστική γράφαμε την Παρασκευή, πως εκτός από τον αγώνα Δόξα-Ολυμπιακός Σαβαλίων, το ενδιαφέρον της αγωνιστικής ήταν μηδαμινό. Έτσι έγινε. Είχαμε προβλέψει πως ο άσος στους αγώνες θα πάει και θα έρθει. Ήρθε όμως κι ένα διπλό στο Χάβαρι-Ζαχάρω. Θα δούμε πώς και γιατί. Πέσανε πεντάρες και τεσσάρες. Παραγωγική η τελευταία αγωνιστική με 32 γκολ!

 

Απρόσμενο σκορ

Από τα απρόσμενα σκορ της έσχατης αγωνιστικής ήταν το 5-1 της Ζαχάρως στο Χάβαρι. Πολλά τα γκολ. Να ήταν η αδιαφορία των γηπεδούχων; Να ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Σουσούνης που έχει κι αυτός κάποιες ευθύνες; Πάντως, μετά το 0-2 κι ενώ προωθήθηκε ο σέντερ μπακ Κώστας Ρούνης, πίσω έγινε… παρέλαση! Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήρθε το 1-5, με πλουραλισμό στους σκόρερς. Έτσι, η ομάδα της Ζαχάρως τερμάτισε στην 8η θέση, πολύ καλή θέση για τα φετινά πεπραγμένα.

 

Μπήκε πρώτος

Άρπαξε την πρωτοπορία στο τουρνουά της Β΄ Κατηγορίας ο Κεραυνός Βρίνας. Ξεκίνησε με το μεγάλο μπόνους, ως πρώτος στον όμιλο και με μία ευρεία νίκη επί του ΠΑΟΚ και μια ισοπαλία στη Βροχίτσα, έπιασε τους 11 βαθμούς και είναι τώρα πρώτος. Αν δε εκμεταλλευτεί την έδρα του την Τετάρτη στο ντέρμπι με το Γεράκι, κατά μεγάλο ποσοστό εγγίζει την άνοδο! Δύο γκολ πέτυχε ο Σάκης Κηπουρός στο προχτεσινό 4-0 και από ένα οι Κιάμος, Κουής.

 

Ησθένησε ο πρόεδρος!

Την περασμένη Πέμπτη είχαμε πάλι δικαστήριο με κατηγορούμενο τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ. Είναι μια υπόθεση που αφορά τις εκλογές του 2013, αυτές που κρίθηκαν στο δικαστήριο! Γιατί, βλέπετε, είναι πεπρωμένο αυτές οι Ενωσιακές εκλογές να κρίνονται δικαστικά. Κατηγορείται ο πρόεδρος για απόπειρα δωροδοκίας του προέδρου του Κεραυνού Βρίνας, Βασίλη Κοπανιτσάνου!

*Δύσκολη υπόθεση, δις αναβληθείσα, γιατί είχε περάσει η ώρα στο παρελθόν, αλλά προχτές αναβλήθηκε για λόγους υγείας του προέδρου. Ησθένησε ο πρόεδρος και προσκόμισε βεβαίωση από το νοσοκομείο Αμαλιάδας!

*Το νέο το μάθαμε νωρίς, όταν προσήλθαμε ως μάρτυρες κατηγορίας στο δικαστικό μέγαρο. Εκεί διέρρευσε το νέο. Δεν είδαμε κάποιον μάρτυρα του προέδρου και φυσικά αλαφιαστήκαμε. Τελικά όλοι οι μάρτυρες, καμιά δεκαριά, στο πλευρό του Κοπανιτσάνου, περιμέναμε ώσπου ήρθε η ώρα της δίκης. Παρών και ο Πέτρος Σταθόπουλος, η πέτρα του σκανδάλου. Από περιέργεια αυτός. Αφού φάγαμε όλο το πρωινό, αποχωρήσαμε, διαλυθέντες ησύχως…

 

Γιατί δεν παρουσιάστηκε!

Φυσιολογικό να ασθενήσει κάποιος. Υπάρχει όμως η περιέργεια, γιατί δεν θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Προσωπικά θα σηκωνόμουν από το κρεβάτι, γιατί τι έχω να φοβηθώ. Σιγά τον πολυέλαιο. Οι κακές γλώσσες λέγανε ότι θέλει να κερδίσει χρόνο. Μπορεί να θέλει μελλοντικά να συμβιβαστεί, λέμε εμείς! Πάντως, η νέα δίκη ορίστηκε τον ερχόμενο Γενάρη: «Ζήσε Μάη, να φας τριφύλλι». Σπουδαία εφεύρεση η αναβολή. Την παρέχει η Δικονομία.

 

Και υμάς διώξουσι!

Όσον αφορά τη νέα δίκη μου, προσωπική υπόθεση, που διέρρευσε σε γνωστό σάιτ του Πύργου, δεν έχω λάβει ακόμη γνώση. Ισχύει όμως η ρήση του Ιησού στους μαθητές του: «Ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσι!».

*Φυσικά και θα επανέλθουμε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος