FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Βρείτε από τώρα τους πέντε!

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανακοινώθηκε ο όμιλος της Γ΄ Εθνικής που αφορά τις ηλειακές ομάδες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πως πρόκειται για έναν όμιλο ασθενέστερο του περσινού. Και μόνον το γεγονός ότι πέρυσι ήταν 15 οι ομάδες λέει αρκετά.

Περιορισμένα τα όρια του ομίλου φέτος, αλλά θα υποβιβαστούν πέντε! Πέρυσι υποβιβάστηκε μία ομάδα. Έφυγε η Δόξα Μεγαλόπολης, μετά από μονομαχία με το Ζευγολατιό (κρίθηκε στον πόντο η μάχη), ενώ κινδύνευσε και ο Τσικλητήρας, αλλά και το Λουτράκι…

*Φέτος από τις δώδεκα φαίνεται λίαν αδύναμος ο εκπρόσωπος της Κεφαλονιάς, παρότι άρχισε νωρίς προετοιμασία. Ο Παλληξουριακός θα επιστρέψει στο τοπικό. Θα τον ακολουθήσει η ομάδα της Αρκαδίας, το Λεωνίδιο εξάπαντος. Είναι αδύναμο σύνολο όπως έδειξε και στα φιλικά.

*Από κει και πέρα δεν ξέρουμε τι θα παρουσιάσει η Ζάκυνθος, ενώ παρουσιάζουν αδυναμίες τα Βραχνέικα και ο Τσικλητήρας ενώ και η Καλαμάτα έχει χτυπητές αδυναμίες…

 

Αρχίζει το ματς

Στην εποχή του μνημονίου όλα είναι δύσκολα ακόμη και στο ποδόσφαιρο. Έτσι η πρεμιέρα της Α΄ τοπικής στο 49ο πρωτάθλημα από ιδρύσεως ΕΠΣΗ, θα είναι λειψή. Αντί για 16 ομάδες μετέχουν δεκαπέντε, ενώ αντικαταστάθηκε την ύστατη στιγμή το Λαμπέτι από την Α.Ε. Πηνείας!

*Ξεκινούν δεκαπέντε. Ο Εθνικός Αμπελοκάμπου δήλωσε συμμετοχή αλλά δεν θα είναι στην αφετηρία. Θα πάρει μείον έξι βαθμούς και θα υποβιβαστεί. Ψάξτε για άλλη μια ομάδα που θα εγκαταλείψει σύμφωνα με την προκήρυξη του Καραλάγα. Γιατί κανένας δεν πιστεύει, πως μια ομάδα μας θα υποβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική!

 

Οι τέσσερις των πλέι-οφ

Ακολούθησε την περσινή πεπατημένη η Διοργανώτρια. Δηλαδή για να δικαιολογήσουν την περσινή πρωτοτυπία, έβαλαν πάλι πλέι-οφ χωρίς βαθμολογική διαφορά. Οι ίδιοι παράγοντες που πέρυσι έκαναν κριτική για τα πλέι-οφ, φέτος υπέγραψαν.

*Θα ψάξουμε λοιπόν τις τέσσερις ομάδες που θα μπουν μπροστά και θα αποτελέσουν την προνομιούχο τετράδα. Επειδή τα ρόστερ είναι γνωστά. Επειδή η περσινή σειρά δύσκολα θα αλλάξει, λέμε: Νίκη, Ξενοφών, Δόξα (η σειρά είναι η περσινή). Αναζητείται η τέταρτη ομάδα. Θα είναι ο Ενιπέας και το υπογράφουμε. Μπορεί να είναι δεύτερη η ομάδα από το Λαντζόι, μπορεί και τρίτη. Θα είναι πάντως τετράδα. Κάτι που έχασαν πέρυσι οι παίκτες, αφού έκαναν του… κεφαλιού τους!

*Να μπει κάποια ομάδα σφήνα σ’ αυτούς, δυσκολάκι. Ίσως μπορέσει ο Αλφειός…

 

Θα παλέψουν για την παραμονή

Αρχής γενομένης από τη νεοφώτιστη και για πρώτη φορά στην Α΄, την Α.Ε. Πηνείας, αρκετές ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή. Καλού κακού θα προσπαθήσουν να αποφύγουν και τα πλέι-άουτ. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι κινδύνευσαν οι Χαβαραίοι, οι Σαβαλαίοι, οι Κουρτεσαίοι, ενώ η Θύελλα γλίτωσε με ντεμαράζ στο τέλος! Οριακά θα παλέψει και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Την Προοδευτική μην τη φοβάστε. Είναι ο Πέρδικας εκεί!

 

Θα είναι δυνατοί!

Θα είναι δυνατοί και ικανοί για την έκπληξη! Φέτος ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ενισχύθηκε τεράστια με τον Σάκη Τσουκαλά περσινό πρωταθλητή, το Λάμπη Μαρκόπουλο (από Αστέρα). Αυτοί οι δύο δίνουν οντότητα στην ομάδα και την ισχυροποιούν, αφού μείνανε και όλοι οι περσινοί βασικοί, κυριότερα συνεχίζει και ο Γιάννης Δούμας που ξέρει τους παίκτες!

*Δυνατός φαίνεται να είναι και ο νεοφώτιστος Α.Ο. Μακρισίων. Έχει καλό προπονητή, τον Άρη Ρουμελιώτη, ενώ ενισχύθηκε με Σταματελάτο, Γιάννη Τσάμπρα, Τσίτσο, Μάζη και Φώτη Ηλιόπουλο.

 

Αισιοδοξία Μπακοβασίλη

Αισιόδοξος είναι ο μεγάλος χορηγός του Ενιπέα, Νίκος Μπακοβασίλης για το φετινό Ενιπέα. Υποστηρίζει πως θα είναι αποτυχία, αν η ομάδα του, με Νίκο Γκρίλλα στο τιμόνι και τις φετινές κινήσεις, δεν θα είναι στη δεύτερη θέση!

*Και κάτι άλλο από το Νίκο. Έχει φοβερά παράπονα από το δήμο Πύργου, όσον αφορά το γήπεδο. Ο δήμος Πύργου το θεωρεί κτήμα του, παρότι δεν έχει δώσει μία γι’ αυτό! Χρωστάει ο δήμος ακόμη την τσιμεντόστρωση που έγινε πέρυσι, ενώ για την αλλαγή της καταστραφείσας πομόνας δεν χάλασε σεντ! Και από πάνω τους ζητούσαν αίτηση, ώστε να δώσουν παραχωρητήριο!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος