FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έχουν μπροστά τους την ΑΕΚ

Ημερομηνία: 08-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μυαλό όλων στην ομάδα του Κοροίβου βρίσκεται στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Κυπελλούχο ΑΕΚ. Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία από τον Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του. Ωστόσο η ΑΕΚ πριν έρθει στην Αμαλιάδα θα παίξει με τη Νίρμπουργκ για τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Θα την ακτινογραφήσουν την Ένωση οι άνθρωποι του Κοροίβου και είναι αποφασισμένοι οι παίκτες να παλέψουν.

*Στη Ν. Σμύρνη μετά το 25΄ δεν τους πήγε τίποτε και χάθηκε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα. Το στοίχημα ήταν να παίξουν οι «μπλε» πολύ ανταγωνιστικά, εκτός έδρας, όπου είχαν μόνο μία νίκη. Παρότι, κατά τη γνώμη μας, βρήκαν στο δρόμο τους καλή διαιτησία, εντούτοις δεν τα κατάφεραν. Το παραδέχτηκε άλλωστε ο ίδιος ο Καλαμπάκος. Άρα τους απομένει τώρα η Ήλιδα για να πάρουν τις δύο νίκες!

*Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι ένας τελικός. Και ο αγώνας με την ΑΕΚ τελικός θα είναι. Ο κόσμος ας καταλύσει το Σάββατο το κλειστό της Αμαλιάδας, γιατί προβλέπεται να έρθουν οι ΑΕΚτζήδες οπαδοί.

 

«Φωτιά» στην κορυφή της Α2

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας, ο χορός στην κορυφή της βαθμολογίας καλά κρατεί. Πέντε ομάδες έχουν στόχο την τετράδα και τα προγνωστικά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα, αφού υπάρχουν τρεις αγώνες που εκκρεμούν. Έκτος στο βαθμολογικό πίνακα είναι ο Πέλοψ Πύργου, αλλά με λίγες ελπίδες εισόδου στην τετράδα, αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα (τρεις αγώνες εκτός και Αίας μέσα).

*Πολύ δύσκολο είναι πλέον μια ομάδα να βγει απευθείας πρωταθλήτρια, αφού τόσο ο Αίας, όσο και οι άλλοι έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

*Για να είστε το δυνατόν πιστότερα στα πράγματα, δείτε τη βαθμολογία, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων.

 

Προχώρησε η Δάφνη

Προχώρησε με νίκη η Δάφνη στην Ανδραβίδα. Δάμασε εύκολα 3-0 τον Κόροιβο Κατσαρού, με γκολ που πέτυχαν οι Βάσσος, Πετρόπουλος, Ντούγκας. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη δίνει μάχη ώστε να είναι στην προνομιούχα τετράδα. Έχει όμως δύσκολο πρόγραμμα, με τέσσερις αγώνες εκτός και μόνο δύο μέσα! Φυσικά και ο αγώνας θα γίνει μέχρι το τέλος.

*Ο Γιάννης Βαρβαρέσος της Δάφνης με 16 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Τον ακολουθεί ο Δ. Παναγιωτόπουλος (Αίας) με 14 γκολ κι έπεται ο Δ. Κατσιώλης (Απόλλων Ν. Φιγαλείας).

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Πιστεύουμε πως ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος ικανοποίησε και τον πλέον φανατικό εχθρό της διαιτησίας, με την όλη εικόνα που παρουσίασε στο ηλειακό ντέρμπι (Αστέρας-Πανηλειακός). Δεν ξέρουμε αν κάποιος από τους αξιωματούχους της ηλειακής διαιτησίας είδε το παιχνίδι, ώστε να διαμορφώσει γνώμη για την παρουσία του τρίο σε έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα κι όχι της… πλάκας. Πρέπει εδώ να προσθέσουμε πως οι παίκτες των δύο ομάδων του έδειξαν εμπιστοσύνη και σε καμία περίπτωση δεν διαμαρτυρήθηκαν για απόφασή του. Πόσο σωστός ήταν το έδειξε στις αρχές του αγώνα, όταν ο κόσμος ζήτησε έμμεσο σε στραβοκλωτσιά παίκτη του Πανηλειακού και όχι γύρισμα στον Καπετανάκη. Ήταν το δεύτερο φετινό παιχνίδι του Γιώργου στη Γ΄ Εθνική. Είχε σφυρίξει στις αρχές, Ζάκυνθος-Αχαϊκή. Ο Ηλείος διαιτητής χτες ήταν τέταρτος στον αγώνα Β΄ Εθνικής Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Κ..

*Το ίδιο καλοί ήταν οι βοηθοί του, Αλέξης Ασημακόπουλος (έτοιμος για Β΄ Εθνική) και Γιώργος Καραμέρος που ήταν αλάνθαστοι. Μάλιστα θεωρώ, πως ο Καραμέρος αδικείται από το εδώ σύστημα και απορώ πως τον όρισαν στο χθεσινό επαναληπτικό παιχνίδι του Κυπέλλου στη Ζαχάρω. Αν έχει ατέλειες, μια και μπορεί να περνάει εξετάσεις και τα αγωνιστικά, ας τον βοηθήσουν οι αξιωματούχοι. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά τους, όχι μόνο να ορίζουν διαιτητές.

*Η εντολή του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, Άρη Κουλούρη, προς τους παρατηρητές διαιτησίας είναι την επομένη του αγώνα να παραδίδουν την έκθεσή τους στο σύμβουλό του, Αντώνη Καραγιάννη. Άρα η παραίτησή του, προ καιρού, δεν έγινε δεκτή κι όλα καλά. Προχωρούμε όλοι αγκαλίτσα πλην Ηλιόπουλου και Δούφα. Τελευταία μπήκε στο χορό κι ο Αποστόλης Μαραθιάς.

 

Πολιτιστική-αθλητική εκδήλωση

Η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας, που είναι Σωματείο και όχι απλή κίνηση αντιπολιτευτικού χαρακτήρα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, πραγματοποιεί μια σημαντική εκδήλωση με θέμα γενικότερου χαρακτήρα «Εξαρτήσεις τα επακόλουθά τους και δρόμοι απεξάρτησης». Θα πραγματοποιηθεί εδώ δίπλα μας στο Συνεδριακό Κέντρο της παλαιάς Νομαρχίας. «Ψυχή» της εκδήλωσης ο Πέτρος Μπηλιώνης. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Ειδικά για τους παράγοντες ποδοσφαίρου καλό είναι να προσέλθουν να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα και να μη φοβηθούν πως θα χαρακτηριστούν…

 

Πάντα πρώτος ο Άρης Λάνθι

Προχωράει πάντα πρώτος ο Άρης Λάνθι στο μικρό πρωτάθλημα της Ηλείας. Έχει ξεφύγει επτά βαθμούς από το δεύτερο της βαθμολογίας, που είναι η Αναγέννηση Μακρισίων κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Για να του αφαιρέσει την πρωτιά κάποια άλλη ομάδα είναι λίγο δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο.

*Προχτές η ομάδα του έμπειρου κόουτς Τάση Τσαντίλη, πέρασε αέρας από το γήπεδο Στρέφι, νικώντας τη συνώνυμη ομάδα με 0-3 και γκολ από τους Γκιολένα, Δ. Δημητρόπουλο και Γιάννη Καραγκούνη.

*Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ, με δεύτερο τον αδερφό του, Χρύσανθο, με 6 γκολ.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος