FOLLOW US: facebook twitter

Το «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» στο Κόροιβος-ΑΕΚ

Ημερομηνία: 08-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΚΑΕ Κόροιβος και ο Δήμος Ήλιδας συμμετέχουν και φέτος ενεργά στην κοινωνική δράση «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, στο πλαίσιο του αγώνα Κόροιβος – ΑΕΚ, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:30.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος και η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Νομό μας στα σαλόνια της  Basket League, καλούν τους φιλάθλους της Ηλείας να συνεισφέρουν και αυτοί με τρόφιμα μακράς διαρκείας και με ό,τι άλλο έχουν τη δυνατότητα, λίγο πριν την είσοδό τους στον αγώνα.

Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής του εφηβικού τμήματος του Κοροίβου και δύο επαγγελματίες αθλητές του Κόροιβου και της ΑΕΚ αντίστοιχα,  θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων από το κέντρο του γηπέδου! Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος, η STOIXIMAN.GR, θα προσφέρει χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί επίσης για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που στηρίζει άπορες οικογένειες του Δήμου Ήλιδας.

Χρ. Χριστοδουλόπουλος: «Γίνετε και εσείς εθελοντές»

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος τόνισε για την δράση: «Ευχαριστούμε την ομάδα μας τον ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, τον ΕΣΑΚΕ και την εταιρία Stoiximan που και εφέτος μας συμπεριέλαβαν στην εκστρατεία αγάπης που πραγματοποιούν ανά την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό καλώ όλους εσάς τους φιλάθλους του Νομού μας, να γίνετε και εσείς εθελοντές στο BASKET ΑΓΑΠΗΣ, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία εν συνεχεία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Ήλιδας. Σε περιμένουμε στο γήπεδο με την δική σου προσφορά αγάπης».

Τα τρόφιμα θα συλλέγονται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος